FSP PSU sistemime uyar mı?

Aynen dostum axelen yoksa 1 2 hafta bekle, benim de eksik parçalarım arasında PSU var FPS ve XPG markaları arasında kaldım, bir müddet bekleyeceğim evde daha internet de yok zaten..
Neden ki ? 1-2 Hafta içerisinde ne olacak ?
Önerdiğim PSU sisteminize fazlasıyla yetecektir.
Usta takılıyor mu anakartımın 24 lük girişi var galiba güç yeri. Ekran kartıma baktım 6 tane ve 8 tane takılacak deliği var ? Olur mu önerdiğin psu ?

Usta takılıyor mu anakartımın 24 lük girişi var galiba güç yeri. Ekran kartıma baktım 6 tane ve 8 tane takılacak deliği var ? Olur mu önerdiğin psu ?
Özür dilerim yanlış güç kaynağını atmışım. İlk attığım güç kaynağında ekran kartınıza yetecek çıkış yokmuş.
Resmi sitesinden kontrol ettiğimde sizin ekran kartınızda 1x8 ve 1x6 pin güç girişi varmış. Ancak önerdiğim güç kaynağında yalnızca 1x6+2 çıkış varmış.

Onun yerine bu güç kaynağını alırsanız hem anakartınızla hem de ekran kartınızla sorunsuz kullanabilirsiniz.

Özür dilerim yanlış güç kaynağını atmışım. İlk attığım güç kaynağında ekran kartınıza yetecek çıkış yokmuş.
Resmi sitesinden kontrol ettiğimde sizin ekran kartınızda 1x8 ve 1x6 pin güç girişi varmış. Ancak önerdiğim güç kaynağında yalnızca 1x6+2 çıkış varmış.

Onun yerine bu güç kaynağını alırsanız hem anakartınızla hem de ekran kartınızla sorunsuz kullanabilirsiniz.
İyi güzel de benim o kadar bütçem yok. ve 500w yeterli bana. 4+4 yazıyor mesela diğer psu da. Onu toplayıp psu nu 8 lik kısmına taksam olmaz mı ki ?

Başka önereceğin yok mu ?

İyi güzel de benim o kadar bütçem yok. ve 500w yeterli bana. 4+4 yazıyor mesela diğer psu da. Onu toplayıp psu nu 8 lik kısmına taksam olmaz mı ki ?

Başka önereceğin yok mu ?
Eğer o kadar bütçeniz yoksa sizin attığınız FSP'de 4 tane 6+2 pin çıkışı var görünüyor. Eğer öyleyse onu alıp kullanabilirsiniz.
Screenshot_2020-06-02-18-47-12-516_com.android.chrome.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı