FSP Radier 550W Nasıldır?

Nlyop

Centipat
RX 570 4 GB
R5 2600
16 GB 2133 MHz RAM
MSI B450M - A Pro Max 3200 MHz

600W Izoly marka kötü bir güç kaynağım var. FSP Radier 550W güç kaynağı ile değiştirmek istiyorum. FSP'nin güç kaynağında çok iyi bir marka olduğunu biliyorum 80+ Silver sertifikalı olması dahil ama yine de önerilerinizi merak ettim. Başka güç kaynakları önerebilirsiniz 350-400 TL civarında

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğin ürün için "üreticiler için ve kutusuz ürün" şeklinde kırmızı yazılı ürün içeriğini göz ardı etmemek gerekir. Bütçen doğrultusunda alternatif olarak alttakini öneririm.

FSP 450W Raider 2. Bilgisayarımda kullanıyorum. Ultra sessiz bir güç kaynağı ne cızırtı ne fan sesi duyamazsın. Bir arkadaşımda yaklaşık 6 aydır PC hiç kapanmadan bu güç kaynağı ile bir sorun yaşamadı. Kendi kutusu ile gelmiyor ürün farklı bir markanın kutusu ile yolluyorlar. Ben oldukça memnunum.

Eğer 600W istiyorsanız bütçenizi 20 TL aşan bu ürünü öneririm ;

FSP Raider serisi zaten önerilerimin arasında bulunuyor. Ayrıca bolca önerdiğim bir üründür. Alınır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı