enes eray Hectopat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 36 11 Ocak 2015 #1 Güç kaynağı satın alma rehberini izledim ve Fsp Raider Serisi 80Plus 550W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar kendime bu güç kaynağını buldum. Bu güç kaynağı sizce nasıldır ? Kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Güç kaynağı satın alma rehberini izledim ve Fsp Raider Serisi 80Plus 550W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar kendime bu güç kaynağını buldum. Bu güç kaynağı sizce nasıldır ? Kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 11 Ocak 2015 #2 FSP bildiğim kadarıyla en çok 80+ sertifakası olan firma. Güç kaynağı üretiminde önemli firmalardan birisi kalitelidir gönül rahatlığıyla alabilirsin.
FSP bildiğim kadarıyla en çok 80+ sertifakası olan firma. Güç kaynağı üretiminde önemli firmalardan birisi kalitelidir gönül rahatlığıyla alabilirsin.