Merhaba,
FSP600-60AHBC model Power'ımı tıkırtı sesleri geldiği için değişmeyi düşünüyorum forumda yorumlarda okuduğuma göre çok tercih edilen bir model değilmiş zaten. Yerin yine aynı markanın FSP Speed Series Hydro 600 modelini almayı düşünüyorum tercihim doğru olur mu? Ya da sizin maksimum 500 TL'ye önerebileceğiniz bir PSU var mı?
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba,
FSP600-60AHBC model Power'ımı tıkırtı sesleri geldiği için değişmeyi düşünüyorum forumda yorumlarda okuduğuma göre çok tercih edilen bir model değilmiş zaten. Yerin yine aynı markanın FSP Speed series Hydro 600 modelini almayı düşünüyorum tercihim doğru olur mu? Ya da sizin maksimum 500 TL'ye önerebileceğiniz bir PSU var mı?
İkisi de aynı para Xpg daha iyi ise onu almak daha doğru seçim olacaktır o zaman. 550 watt sistemim için yeterli olur değil mi ilerleyen zamanlarda rtx2060 alabilirim çünkü
İkisi de aynı para XPG daha iyi ise onu almak daha doğru seçim olacaktır o zaman. 550 Watt sistemim için yeterli olur değil mi ilerleyen zamanlarda RTX2060 alabilirim çünkü.