FSP Speed Series Hydro 600W sahte mi?

ademsadik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Baslikta belirttiğim urunu aldim fakat bu ürün, ureticinin sitesinde yok.

Garanti kartinda "FSP dis ticaret sirketi" gibi bir şey yaziyor. Adresi bahcelievler.

Ben bu urunden şüpheleniyorum.

Daha once Hydro ve Hydro K modellerinden aldim. Fakat Speed Series olani ilk defa aldim. Bu ürün ureticinin sitesinde neden yok acaba? Tum birilerine mail attim. Hiçbiri donus yapmadi.

Bu ürün sahte mi? Bilenler yorum yazarsa sevinirim. Simdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210802-221621_Chrome.png
    Screenshot_20210802-221621_Chrome.png
    250,5 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasa da gani gani var.Lakin sahte olduklarını sanmam.Herhangi bir sebebden dolayısı iade olan malları ucuza veriyorlar.Ama onlarda diğerleri gibi sıfır statüsinde ve 2 yıl garantili.

Piyasa da gani gani var.Lakin sahte olduklarını sanmam.Herhangi bir sebebden dolayısı iade olan malları ucuza veriyorlar.Ama onlarda diğerleri gibi sıfır statüsinde ve 2 yıl garantili.
N11 den aldim. 2.el urun oldugunu sanmıyorum. Urun sıfır. Ama kendi websitelerinde bile bu model yok. Benim kafami kurcalayan kısmı burası..

Nerdeyse 2 hafta oldu, mail atmadigim birim kalmadi. Hicbir şekilde donus alamadim. Hicbir bilgi vermediler.

Ben urunun sahte oldugunu düşünüyorum.

Ve bundan sonra asla FSP marka urunler kullanmayacagim. Baska marka mi kalmadi sanki. Cok daha iyileri var. 3 kuruş daha fazla veririz ama ne aldigimiz belli olur.

Ben bunu iyi bir marka zannederdim hep, meger alakasi yokmuş.

Son düzenleme:
N11 den aldim. 2.el urun oldugunu sanmıyorum. Urun sıfır. Ama kendi websitelerinde bile bu model yok. Benim kafami kurcalayan kısmı burası..

Nerdeyse 2 hafta oldu, mail atmadigim birim kalmadi. Hicbir şekilde donus alamadim. Hicbir bilgi vermediler.

Ben urunun sahte oldugunu düşünüyorum.

Ve bundan sonra asla FSP marka urunler kullanmayacagim. Baska marka mi kalmadi sanki. Cok daha iyileri var. 3 kuruş daha fazla veririz ama ne aldigimiz belli olur.

Ben bunu iyi bir marka zannederdim hep, meger alakasi yokmuş.
Gerçekten üzüldüm ya.İnsanı parası ile rezil ediyorlar.Bu hem sahtekarlık hemde haram.Bende bugün n11 den corsair cx550f rgb siparişi verdim.Piyasada 800 tl iken ben 500 tl ye aldım.Şuan tedirginim acaba bi sahtekarlık varmı diye.Soru cevab bölümünde sorduğumda orginal be disbiritör garantili dediler.Bakalım sonuç ne çıkacak.İnternetden alış veriş yapmaya korkar olduk.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı