Merhabalar arkadaşlar, bir sorum olacaktı sizlere. İki PSU modeli arasında kaldım, FSP FSP500-60AHBC 500W ile High Power 500W eco. Bunlardan hangisini önerirsiniz, önermediğinizi ne sebeple önermezsiniz?
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu forumda belki de en çok önerilen PSU High Power olabilir. Bende 3 hafta önce High Power 750W +80 Gold aldım şimdilik bir sorun yok. Sadece ben aldığımda dolardan dolayı 870 TL'di şu an 770 o biraz üzdü.
Merhabalar arkadaşlar, bir sorum olacaktı sizlere. İki PSU modeli arasında kaldım, FSP FSP500-60AHBC 500W ile High Power 500W eco. Bunlardan hangisini önerirsiniz, önermediğinizi ne sebeple önermezsiniz?
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Yukarıdaki de üzmez hocam. Forumda kullanan bazı kişiler de memnun kalmış. Biraz eski olsa da üzeceğini sanmam. Bu arada High Power daha iyi bence.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Yukarıdaki de üzmez hocam. Forumda kullanan bazı kişiler de memnun kalmış. Biraz eski olsa da üzeceğini sanmam. Bu arada High Power daha iyi bence.