Queph Megapat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 568 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2018 #1 Xeon X5450 ile Windale 4'ü kullanıyorum ama fan 35 derecede iken de aynı hızda dönüyor, 85 derecede iken de. Bunun bir yerden ayarı felan var mı?
Xeon X5450 ile Windale 4'ü kullanıyorum ama fan 35 derecede iken de aynı hızda dönüyor, 85 derecede iken de. Bunun bir yerden ayarı felan var mı?
Klenaerjx Hectopat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 412 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2018 #2 Bios üzerinden ya da yazılımı varsa oradan ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Queph Megapat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 568 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2018 #3 Klenaerjx dedi: Bios üzerinden ya da yazılımı varsa oradan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Isı programlarına baktığımda cpu fan %100 gözüküyor ama fandan %100'de çalışıyor diyebileceğim bir ses gelmiyor. Artı 0 Eksi
Klenaerjx dedi: Bios üzerinden ya da yazılımı varsa oradan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Isı programlarına baktığımda cpu fan %100 gözüküyor ama fandan %100'de çalışıyor diyebileceğim bir ses gelmiyor.
Klenaerjx Hectopat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 412 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2018 #4 Queph dedi: Isı programlarına baktığımda cpu fan %100 gözüküyor ama fandan %100'de çalışıyor diyebileceğim bir ses gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka programlar ile deneyip sonuçları kıyaslar mısınız? Program yanlış sonuç veriyor olabilir. Artı 0 Eksi
Queph dedi: Isı programlarına baktığımda cpu fan %100 gözüküyor ama fandan %100'de çalışıyor diyebileceğim bir ses gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka programlar ile deneyip sonuçları kıyaslar mısınız? Program yanlış sonuç veriyor olabilir.
KS KS Queph Megapat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 568 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2018 #5 HWMonitor'de %100 yazıyor ama dönüş hızını göstermiyor, SpeedFanda ise %100'e ayarlı diyor ama dönüş hızları 0 olarak gözüküyor. Anlam veremedim. Aida64 kullanamıyorum deneme süresi bitti. Klenaerjx dedi: Başka programlar ile deneyip sonuçları kıyaslar mısınız? Program yanlış sonuç veriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girip baktığımda fan hızı 0 olarak gözüküyor. Bir sıkıntı var sanırım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 11,2 KB · Görüntüleme: 56 Ekran Alıntısı2.PNG 13,1 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleme: 11 Haziran 2018 Artı 0 Eksi
HWMonitor'de %100 yazıyor ama dönüş hızını göstermiyor, SpeedFanda ise %100'e ayarlı diyor ama dönüş hızları 0 olarak gözüküyor. Anlam veremedim. Aida64 kullanamıyorum deneme süresi bitti. Klenaerjx dedi: Başka programlar ile deneyip sonuçları kıyaslar mısınız? Program yanlış sonuç veriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girip baktığımda fan hızı 0 olarak gözüküyor. Bir sıkıntı var sanırım.