Satıldı FSP600AHBC 600 Watt PSU

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
3
Yaklaşık bir yıldır kullandığım güç kaynağımı RM650X'e geçtiğim için satıyorum. Hiçbir zaman %45 yükün üzerine çıkarmadığım ürünü 5600 XT-3600 ikilisi ile kullandım. Gürültü açısından fanı sessiz bir model. Kutu, fatura ve garantisi bulunuyor. Fiyat olarak 350 TL düşünüyorum. Kutusundan güç kablosu çıkmasa da Vatan'dan aldığım TP-Link güç kablosunu da yanında vereceğim. Makul oranda pazarlık ve makul ürünlerle takas olur. Bunlar dışında merak ettiğiniz şeyleri konu altında sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yaklaşık bir yıldır kullandığım güç kaynağımı RM650X'e geçtiğim için satıyorum. Hiçbir zaman %45 yükün üzerine çıkarmadığım ürünü 5600 XT-3600 ikilisi ile kullandım. Gürültü açısından fanı sessiz bir model. Kutu, fatura ve garantisi bulunuyor. Fiyat olarak 300 TL düşünüyorum. Kutusundan güç kablosu çıkmasa da Vatan'dan aldığım TP-Link güç kablosunu da yanında vereceğim. Makul oranda pazarlık ve makul ürünlerle takas olur. Bunlar dışında merak ettiğiniz şeyleri konu altında sorabilirsiniz.
Takas için neler uygun hocam?

DDR3 RAM 5 adet 4 GB
DDR4 RAM 1 adet 4 GB
H61 Anakart var Ekran Kartı slotu arızalı ama riser kart ile ekran kartı takılabiliyor.
İ3 3. Nesil İşlemci var 3230 olması lazım.
2.5’’ HDD var 500 GB.
Arızalı anakartlar var H61 ve 2 adet laptop anakartı.
Şimdilik bunlar aklıma gelenler.

DDR3 RAM 5 adet 4 GB
DDR4 RAM 1 adet 4 GB
H61 Anakart var Ekran Kartı slotu arızalı ama riser kart ile ekran kartı takılabiliyor.
İ3 3. Nesil İşlemci var 3230 olması lazım.
2.5’’ HDD var 500 GB.
Arızalı anakartlar var H61 ve 2 adet laptop anakartı.
Şimdilik bunlar aklıma gelenler.
Hiçbiri işime yaramaz ne yazık ki, üzgünüm.

HTC One Max ve HTC Desire 820 var isterseniz bataryalarının değişmesi lazım sadece harici sorunları yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı