Sistemimi yenilemeyi düşünüyorum ama 3 gündür kararsız kaldım. PSU için ayırdığım bütçe 500 TL. Linkteki model hakkında bilgisi olan varsa veya o fiyata şu daha olur diyecek olanlar yazabilirse çok sevinirim.
Sıfırdan başlayacağım için şu an kullandığım sistemi yazmıyorum.
Yani linkteki modeli alsam misal GTX 1060 için sorun yaratır mı?
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Çok teşekkür ederim. İleriye dönük düşündüğüm için 650 - 700 watt almak istiyorum. Aslında aklımda olan Fsp Hdro K700 80+ Bronze var. Arada 100 lira civarı oynuyor. Yoksa bugün sipariş vermeyi düşünüyordum. Zahmet olmazsa bu model hakkındaki yorumunuzu da alabilir miyim?
Çok teşekkür ederim. İleriye dönük düşündüğüm için 650 - 700 watt almak istiyorum. Aslında aklımda olan Fsp Hdro K700 80+ Bronze var. Arada 100 lira civarı oynuyor. Yoksa bugün sipariş vermeyi düşünüyordum. Zahmet olmazsa bu model hakkındaki yorumunuzu da alabilir miyim?
Hydro K serisi iyidir, alabilirsiniz. Zalman GigaMax'ın 650W modelini de tavsiye edebilirim o bütçede. Korumalara bakıldığında daha kaliteli bir model hatta.
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hydro K serisi iyidir, alabilirsiniz. Zalman GigaMax'ın 650W modelini de tavsiye edebilirim o bütçede. Korumalara bakıldığında daha kaliteli bir model hatta.
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet Zalman da kaliteli bir marka ama sanırım Hydro K 700 modeline daha yakınım. Duruma göre bugün veya yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim