FSR 3.0 için çıkış tarihi!

AMD çıkıp "FSR 3.0'ı tüm kartlara getiriyoruz ama Fg'yi yalnızca RX 7000 serisi çalıştırabilecek" de diyebilir. 9 aydır ihtimaller dışında somut bir veri yok elimizde maalesef.

İçime doğuyor. Dediğiniz olacak büyük ihtimalle çünkü 7000 serisinin satılması için onu temel alacaklardır. 6000 serisine gelirse bu sefer de 7000 serisi alımları biraz düşebilir. Ama hiç bellide olmaz yazlım kısmı gelebilir 6000 serisine.

AMD Tarafındaki adı Fluid Motion Frames olacak buyuk ihtimal

Yok ben onun ekran kartı için demedim İNNO bir marka vardı o

......

Geçenlerde İNNO markasının' da görmüştüm 4060 ti 12bin falandı
INNO3D Zotac ve Manli ile aynı marka. Genellikle Referans tasarım kullanır o yüzden pek fark olmaz normal kartlara göre.

NVIDIA son teknolojinin 3000 serisi kartlara neden gelmedğinin mantıklı açıklamasını yaptı gibi fg de 7000 serisinde olan 6000 serisinde olmayan donanımsal altyapı gerektiren bir durum var mı?

FSR 3.0 iyi olursa RT destekli oyunlarda RT açıkken FPS değerleri yükselir bence olur ya

AMD mobile düzgün kart sunsa anında AMD alırım.

NVIDIA son teknolojinin 3000 serisi kartlara neden gelmedğinin mantıklı açıklamasını yaptı gibi fg de 7000 serisinde olan 6000 serisinde olmayan donanımsal altyapı gerektiren bir durum var mı?

Yok diye biliyordum AV1 çekirdekleri var ama onu kullanırlarmi bilmem

6000 serisine gelirse 3000 serisini geçer yalnız orasıda var en büyük faydası bu olur

Yok diye biliyordum AV1 çekirdekleri var ama onu kullanırlarmi bilmem

6000 serisine gelirse 3000 serisini geçer yalnız orasıda var en büyük faydası bu olur
Gelirse, olursa, yapılırsa, bla bla bla. Ona bakarsan bende diyorum ki AMD FSR 3.0 çıkınca Nvidia bütün eski nesil Nvidia kartı olanlara DLSS 10.0 getirecek o yüzden Nvidia alsın herkes bu mantıklı mı ? Ha getirirse güzel olur mu ? Çok güzel olur, amd kullanan arkadaşlar için sevinirim ama ben ne kendime ne de başkasına "olma ihtimali" var diyerek milyarlar harcatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…