FSR 3.1 çıktı

AMD'nin bir an önce yazılımla daha ne kadar iyi yapabiliriz mottosundan çıkıp donanım tabanlı işlere daha fazla yoğunlaşması gerekiyor. Yazılım kafasından çıkmadıkları sürece rakibi 2 gömlek daha üstün olmaya devam edecek.
FSR nin cidden oyunu oynanmaz bir hale getirdiği bir gerçek ama Kalite modun da görüntü gayet iyi ve bu özeliğin nerdeyse her cihaza uyarlanabiliyor olması ve bunun ücretsiz bi şekilde sunulması mükemmel.
Dediğiniz gibi Amd donanımsal bir şekilde ilerleseydi şuan böyle bir nimetten kimse faydalanamayacaktı, şuan insanların en eski kartlarının dahi ömrü uzadı modlu fg ve fsr sayesinde benim ryzen 3700 bir laptopum vardı 40 50 fps oynuyordum God Of War ekran kartı yoktu ve görün kalitesi de yeterliydi.
Fsr yi ilk gününden beri kullanıyorum, yapılan testlerde ortada görüntü kalitesi zaman içinde gelişti ve alınan fpsler de
Yaptığınız yorumun hatalı olduğunu düşünüyorum, RTX 2000 serisi ekran kartım var fsr 3.0 ile dlss arasında ciddi bir fark yok, dlss 3.0 arasında çok ciddi bir fark var tabii ama zaman içerisinde fsr kendini çok geliştiriyor ve ilerde daha da gelişecek. Donanımsal olarak eklenmesi bana çok mantıklı gelmiyor. Görüntüyü hiç bozmayacak bir hale gelmediği sürece zaten performans modunda görüntüyü daha az bozması için böyle bir eklenti mantıksız ki dlss ile de performans modlarını pek kulanmıyorum :/

Technopat Haberler

Geri
Yukarı