m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 639 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #1 Merhaba. FSR 3 quality modu görüntüyü ne kadar bozuyor? Açınca görüntü rahatsız ediyor mu merak ediyorum.
Merhaba. FSR 3 quality modu görüntüyü ne kadar bozuyor? Açınca görüntü rahatsız ediyor mu merak ediyorum.
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.482 Çözümler 28 25 Eylül 2024 #2 Fazla bi bozulma yok, denemekten zarar gelmez.
tardub7 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #3 m1stx dedi: Merhaba. FSR 3 quality modu görüntüyü ne kadar bozuyor? Açınca görüntü rahatsız ediyor mu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kullanıcısı değilim ama iyi bir teknolojidir.
m1stx dedi: Merhaba. FSR 3 quality modu görüntüyü ne kadar bozuyor? Açınca görüntü rahatsız ediyor mu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kullanıcısı değilim ama iyi bir teknolojidir.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2024 #4 Oyuna ve oynadigin cozunurluge bagli. 4K cozunurlukte oynarken butun upscale teknolojileri mis gibi calisiyor.
Oyuna ve oynadigin cozunurluge bagli. 4K cozunurlukte oynarken butun upscale teknolojileri mis gibi calisiyor.