M Majoris0 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #101 662040 dedi: Bir sızıntı olmuştu hocam. Hatta birisi konuya attı ama sonra kaldırdılar. Genişletmek için tıkla... Ben çalıştıramadım bir türlü Spider-Man Remastered ve Cyberpunk'ta denedim fakat bir yerde yanlış yapıyorum sanırım.
662040 dedi: Bir sızıntı olmuştu hocam. Hatta birisi konuya attı ama sonra kaldırdılar. Genişletmek için tıkla... Ben çalıştıramadım bir türlü Spider-Man Remastered ve Cyberpunk'ta denedim fakat bir yerde yanlış yapıyorum sanırım.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.949 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2023 #102 FSR açınca çamur gibi oluyor oyunlar önce onu düzeltsinler.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 17 Aralık 2023 #103 Majoris0 dedi: Ben çalıştıramadım bir türlü Spider-Man Remastered ve Cyberpunk'ta denedim fakat bir yerde yanlış yapıyorum sanırım. Genişletmek için tıkla... Sürekli güncellendiği için olabilir. Sızıntı yapılan belki eski sürümdür. Ben çalıştırdım. The Last of Us ve Uncharted oyunlarında.
Majoris0 dedi: Ben çalıştıramadım bir türlü Spider-Man Remastered ve Cyberpunk'ta denedim fakat bir yerde yanlış yapıyorum sanırım. Genişletmek için tıkla... Sürekli güncellendiği için olabilir. Sızıntı yapılan belki eski sürümdür. Ben çalıştırdım. The Last of Us ve Uncharted oyunlarında.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 17 Aralık 2023 #104 @cinar_yasarrr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda bana çamurluk göster.
@cinar_yasarrr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda bana çamurluk göster.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.627 Makaleler 21 Çözümler 97 17 Aralık 2023 #105 Yok mu bir babayiğit şunu paylaşsa da baksak kendimiz.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.949 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2023 #106 Spyhis dedi: @cinar_yasarrr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda bana çamurluk göster. Genişletmek için tıkla... Ready Or Not gibi oyunlarda çok kötü ama, sadece Ultra Quality bir tık daha iyi ama normal hali daha iyi.
Spyhis dedi: @cinar_yasarrr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda bana çamurluk göster. Genişletmek için tıkla... Ready Or Not gibi oyunlarda çok kötü ama, sadece Ultra Quality bir tık daha iyi ama normal hali daha iyi.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 17 Aralık 2023 #107 cinar_yasarrr dedi: Ready or Not gibi oyunlarda çok kötü ama, sadece Ultra Quality bir tık daha iyi ama normal hali daha iyi. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında pek DLSS veya FSR gitmiyor. Gecikme yaparsa sorun oluyor. Açacaksan hikayeli sakin oyunlarda açacaksın.
cinar_yasarrr dedi: Ready or Not gibi oyunlarda çok kötü ama, sadece Ultra Quality bir tık daha iyi ama normal hali daha iyi. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında pek DLSS veya FSR gitmiyor. Gecikme yaparsa sorun oluyor. Açacaksan hikayeli sakin oyunlarda açacaksın.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 17 Aralık 2023 #108 @cinar_yasarrr hocam FSR 2 de dumanlar pikselleşiyordu ancak bunda pikseli bırak pırpır bile yok.
B BalcepRetaş Hectopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 8 17 Aralık 2023 #109 Mod elinde olan bir arkadaş ulaşabilir mi? Instagram:mehmetyilmaz3169420
5 553501 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 950 Makaleler 3 Çözümler 5 17 Aralık 2023 #110 FSR 3 modunu şuan nasıl deneyebiliyorsunuz?