F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.627 Makaleler 21 Çözümler 97 17 Aralık 2023 #121 Mod çalışıyorsa vereyim.
Skynel Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #122 Sonunda ya yayınlamışlar FSR3'ü bekliyorduk.
M Majoris0 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #123 662040 dedi: Modu yaptıktan sonra FSR 2'yi açman lazım. Genişletmek için tıkla... Epey bir şey denedim muhtemelen söylediğiniz gibi sürümden kaynaklı.
662040 dedi: Modu yaptıktan sonra FSR 2'yi açman lazım. Genişletmek için tıkla... Epey bir şey denedim muhtemelen söylediğiniz gibi sürümden kaynaklı.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 17 Aralık 2023 #124 Majoris0 dedi: Epey bir şey denedim muhtemelen söylediğiniz gibi sürümden kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyleri indirdik ama bilmiyorum artık. Ben Uncharted ve The Last of Us oyunlarında denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
Majoris0 dedi: Epey bir şey denedim muhtemelen söylediğiniz gibi sürümden kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyleri indirdik ama bilmiyorum artık. Ben Uncharted ve The Last of Us oyunlarında denedim.
Skynel Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #125 Bu modu kendi başımıza biz yapamaz mıyız ya açık kaynak koduda var yani zor bir şey mi? Saçma sapan parayla vermelerine aşırı ayar oldum.
Bu modu kendi başımıza biz yapamaz mıyız ya açık kaynak koduda var yani zor bir şey mi? Saçma sapan parayla vermelerine aşırı ayar oldum.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 17 Aralık 2023 #126 Skynel dedi: Bu modu kendi başımıza biz yapamaz mıyız ya açık kaynak koduda var yani zor bir şey mi? Saçma sapan parayla vermelerine aşırı ayar oldum. Genişletmek için tıkla... Yazılım biliyorsan yap hocam. Sence kolay olsa 1-2 tane mod yapan mı olurdu?
Skynel dedi: Bu modu kendi başımıza biz yapamaz mıyız ya açık kaynak koduda var yani zor bir şey mi? Saçma sapan parayla vermelerine aşırı ayar oldum. Genişletmek için tıkla... Yazılım biliyorsan yap hocam. Sence kolay olsa 1-2 tane mod yapan mı olurdu?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.627 Makaleler 21 Çözümler 97 17 Aralık 2023 #127 Skynel dedi: Bu modu kendi başımıza biz yapamaz mıyız ya açık kaynak koduda var yani zor bir şey mi? Saçma sapan parayla vermelerine aşırı ayar oldum. Genişletmek için tıkla... Birkaç işgüzarın işi bu başka bir şey değil. AMD efendi çöp oyunlara önem verdiği için böyle fırsatçıların eline attı bizi.
Skynel dedi: Bu modu kendi başımıza biz yapamaz mıyız ya açık kaynak koduda var yani zor bir şey mi? Saçma sapan parayla vermelerine aşırı ayar oldum. Genişletmek için tıkla... Birkaç işgüzarın işi bu başka bir şey değil. AMD efendi çöp oyunlara önem verdiği için böyle fırsatçıların eline attı bizi.
M Majoris0 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #128 Skynel dedi: Bu modu kendi başımıza biz yapamaz mıyız ya açık kaynak koduda var yani zor bir şey mi? Saçma sapan parayla vermelerine aşırı ayar oldum. Genişletmek için tıkla... Reddit'te başka bir kullanıcı yapıp yayınlayacağını ve bunu diğer oyunlara entegre etmek için de öğretici bir video hazırlayacağını söylüyordu. Bende o videoyu bekliyorum 2 gündür ama şimdilik haber yok.
Skynel dedi: Bu modu kendi başımıza biz yapamaz mıyız ya açık kaynak koduda var yani zor bir şey mi? Saçma sapan parayla vermelerine aşırı ayar oldum. Genişletmek için tıkla... Reddit'te başka bir kullanıcı yapıp yayınlayacağını ve bunu diğer oyunlara entegre etmek için de öğretici bir video hazırlayacağını söylüyordu. Bende o videoyu bekliyorum 2 gündür ama şimdilik haber yok.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 17 Aralık 2023 #129 FalconPolat dedi: Birkaç işgüzarın işi bu başka bir şey değil. AMD efendi çöp oyunlara önem verdiği için böyle fırsatçıların eline attı bizi. Genişletmek için tıkla... Diğer türlü beklemek istiyorsun yine yani hocam?
FalconPolat dedi: Birkaç işgüzarın işi bu başka bir şey değil. AMD efendi çöp oyunlara önem verdiği için böyle fırsatçıların eline attı bizi. Genişletmek için tıkla... Diğer türlü beklemek istiyorsun yine yani hocam?
Skynel Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #130 662040 dedi: Yazılım biliyorsan yap hocam. Sence kolay olsa 1-2 tane mod yapan mı olurdu? Genişletmek için tıkla... Uğraşmak istemiyor olabilirler belki de kolay bir şey
662040 dedi: Yazılım biliyorsan yap hocam. Sence kolay olsa 1-2 tane mod yapan mı olurdu? Genişletmek için tıkla... Uğraşmak istemiyor olabilirler belki de kolay bir şey