A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1.431 volkankelebek dedi: Tamamdır yaptım FPS 80'den 150 FPS sıçradı yarın Alan Wake 2 indirip deneyeceğim kesinlikle, Star Wars Jedi survivor, Dead Space remake deneyeceğim yarına. Genişletmek için tıkla... Rift apart varsa dener misin hocam.
volkankelebek dedi: Tamamdır yaptım FPS 80'den 150 FPS sıçradı yarın Alan Wake 2 indirip deneyeceğim kesinlikle, Star Wars Jedi survivor, Dead Space remake deneyeceğim yarına. Genişletmek için tıkla... Rift apart varsa dener misin hocam.
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.507 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1.432 Adonis31 dedi: Rift apart varsa dener misin hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef o bende yok.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.633 Makaleler 21 Çözümler 97 22 Aralık 2023 #1.433 Spyhis dedi: @FalconPolat yeni mod sıkıntılı bende açılmıyor ancak mod zaten Cyberpunk için. Yapıldı ve beta. Büyük ihtimalle proxy işini denediler ve oldu. Bundan sonra böyle gider. Güzel şeyler çıkacak gibi. Genişletmek için tıkla... UI ve birazcık ghosting dışında bayağı işe yaradı. 6700'ü şahlanış dönemine geçirdi tek başına.
Spyhis dedi: @FalconPolat yeni mod sıkıntılı bende açılmıyor ancak mod zaten Cyberpunk için. Yapıldı ve beta. Büyük ihtimalle proxy işini denediler ve oldu. Bundan sonra böyle gider. Güzel şeyler çıkacak gibi. Genişletmek için tıkla... UI ve birazcık ghosting dışında bayağı işe yaradı. 6700'ü şahlanış dönemine geçirdi tek başına.
E errain Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 264 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1.434 ThrottleStop dedi: Adamlar güzel bir iş yapınca dediğiniz tek şey "Amd çöp" zaten. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ThrottleStop dedi: Adamlar güzel bir iş yapınca dediğiniz tek şey "Amd çöp" zaten. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 22 Aralık 2023 #1.435 @errain ah bee
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1.436 volkankelebek dedi: Maalesef o bende yok. Genişletmek için tıkla... O zaman Jedi survivors yorumunuzu bekliyorum onu da aldık Epic'ten FPS artarsa oynama isteğide artar.
volkankelebek dedi: Maalesef o bende yok. Genişletmek için tıkla... O zaman Jedi survivors yorumunuzu bekliyorum onu da aldık Epic'ten FPS artarsa oynama isteğide artar.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 22 Aralık 2023 #1.437 errain dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videonun konusu forumda çok geçti merak etme sen. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2023
errain dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videonun konusu forumda çok geçti merak etme sen.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 22 Aralık 2023 #1.438 errain dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada tek AMD aleyhine böyle yorum yapan sensin ve konuyu sapıtıyorsun.
errain dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada tek AMD aleyhine böyle yorum yapan sensin ve konuyu sapıtıyorsun.
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.507 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1.439 Adonis31 dedi: O zaman Jedi survivors yorumunuzu bekliyorum onu da aldık Epic'ten FPS artarsa oynama isteğide artar. Genişletmek için tıkla... Epic Games bende aldım yarına indirip deneyeceğim, bir şey mani olmazsa haber ederim.
Adonis31 dedi: O zaman Jedi survivors yorumunuzu bekliyorum onu da aldık Epic'ten FPS artarsa oynama isteğide artar. Genişletmek için tıkla... Epic Games bende aldım yarına indirip deneyeceğim, bir şey mani olmazsa haber ederim.
Recep Yıldırım Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1.440 Arkadaşlar bu işlemler ekran kartına zarar vs. verir mi? Daha sonra geri alma şansımız oluyor mu?