FSR 3 modları çoğalıyor!

Bende de aynı sorun var hocam TLOU part 1 de deniyorum oyun açılmıyor ama.

Vallahi hocam çok fazla deneme yaptıysanız dosyalar karışmış ya da çakışıyor olabilir.

Cidden çok kolay normalde bu modu yapmak. Deneye deneye farklı dosyalar ata ata oyun dosyaları çakışıyor olabilir.

Yani normalde 1 tane dosya silsen oyun açılmaz mesela. Bunda ise dosyalar karışınca hatalar olabiliyor böyle.

Yani şunu şunu şunu yapacaksın açılacak diye bir şey yok. Çok basit. 1-2 dosya atınca mod çalışıyor zaten. Dosyaların genelinde sorun olabilir yani.

Dosyaları doğruladım gene olmadı tek çözüm oyunu yeniden yüklemek mi?

Daha dün indirdim oyunu açmadan mod dosyalarını atıp açmaya çalıştım bilmiyorum.

Bir deneyin hocam. İçine sonradan attığınız dosyaları silin sonra oyun açılıyor mu denersiniz?

Eğer açılıyor ise, ayarlardan DLSS veya FSR seçeneğini tamamen kapatın. Ondan sonra kurun modu.

Seçenekleri kapattım modu kurdum sonuç yine aynı konsol açılıyor ancak oyun açılmıyor. 0.6 sürümünde de aynı 0.7 sürümünde de aynı sonuç

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
nukem modu gerçekten tüm dlss 3 olan oyunlarda çalışıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…