FSR 3 modları çoğalıyor!

Hocam siz DLSS ile devam edin.
Bende amd de var invida da onda sıkıntım yok.
Ama amd yazılımı kötü deyip amd yazılımına umut bağlayanlara şaşırdım.
Bu tutarsızlık mı çelişkimi

2. Olarak yeni gelecek r7 8700g apular ile yapay zekalı işlemcilerin de 780m gpu kullanacak amd 780m gpu şuan 1060 ayarında yakın yada geçiyor ekran kartı alamayıp da apu kullanmak isteyen kişiler alır fsr açar diye sordum.

Bu genel olarak bizim halkımızda olan bir şey hocam. Bir şeyi kötüleriz ama ufak bir iyilik bulursak hemen oraya koşarız. O yüzden AMD'ye küfür eden de bunu kullanacak. Forumlarda AMD'yi yerden yere vuran da. Bir yandan işte zamanın ne getireceğini bilemiyor insan. O yüzden ben marka tutmam ya da kötülemem. Yarın bir gün AMD iyi kart üretirse kötüleyenler AMD alacak.

Normalde Vega ekran kartlarında çalışıyor FSR ama FSR 3 yeni apu'larda çalışırımı o konu hakkında bilgim yok şu an.

@Geralt Victarious hayır anlamadığım konu bizim firma yapıyor karşı firma bizden fazla kullanıyor. Her şey ortak böyle şey mi var ya. Bize özel bir şey yapsın bari. Böyle kart satamaz.
Özel yapsın da, AMD donanımsal bir özellik koymadığından sadece yazılımsal olduğundan Nvidia kullananlar da bir şekilde modlarla kullanabilecekler. Tamam güzel yazılımsal teknolojiler yapıyorlar ama kartlara donanımsal yenilikler getirmeleri şart.

Driver güncellemesi mi geldi yoksa kullanıcı kendisi mi kuracak modu.

@Geralt Victarious

Benim anlamadığım şu; bu mod FSR üzerine ama AMD kartlar DLSS üzerinden FSR açtırmaya çalışıyorlar. İlk sürüm ile akıcı gelen oyunlar artık akıcı olmamaya başladı.

R5 8600g de 760m varmış 1050ti dan iyi gözüküyor 760m eğer fsr 3 fg ile çalışırsa ki zaten yapay zeka ile çıkcak işlemciler 1050ti ile şuan ki performans ne ise onu sadece. İşlemciden alacaksın ekran kartsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…