FSR 3 modları çoğalıyor!

XeSS bende de daha iyi duruyor ancak GPU gücünü FSR2'ye göre %10-15 daha fazla kullanıyor

FSR FG de GPU'ya %10'luk bir yük bindiriyor.

Bu yüzden düşük sistemler için hala FSR2+FG kombinasyonu daha performanslı olduğunu düşünüyorum.

Video ile fazla belli olmayabilir ama çıplak göz ile çok belli oluyor.

DLSS + kalite yaptığın zaman görüntü iyi gözüküyor.

FSR + kalite yaptığın zaman görüntü çamurlaşıyor ve çoğu nesne, otlar, binalar parıltı ve bildiğin ışıldıyor.

XeSS + Kalite yani biraz daha uğraşanlar native görüntü ile aynı olacak neredeyse. Biraz kullanım artıyor ama FG ile açıksa çok daha iyi olur. İleride zaten gelir.

Bir de XeSS + Ultra kalite var. Bu zaten Native görüntüye çok yakın.

Fsr 2 kötü yani ne diyebilirim. Tamam yüksek Fps veriyor ama görüntü hâlen daha FSR 3 kıvamında değil. Fsr 2 neyse o.

Oyuna resmi olarak gelsin. aynı videoyu o zaman da yapacağım bakalım.

Videodan tam anlaşılmıyor XeSS kalite olarak DLSS'e kıyasla ne durumda?

FSR FG de GPU'ya %10'luk bir yük bindiriyor.
İşte Darboğaz böyle yok edilir .

FSR Chan'ın canı sıkılıyor, çünkü Cyberpunk 2077'den başka çalışacak düzgün oyun olmadığını düşünüyor.

Bu arada Nukem'in modunu bright Memory ınfinitede denedim çalışmadı. Pekte umursamadım ama diğer oyunlarda da çalışmama yapmaz inşallah.

Şunlardan birini deneyebilecek biri var mı? ReShade değil çalışıyor. "Green tint" efektini kaldırdığı için sanki FG ve FSR ile çok güzel çalışıyor gibi geldi. Plasebo yapıp yapmadığımı anlamak için başkalarının da test etmesine ihtiyacım var

@metalheadbangg nasıl deneyeceğim anlatırsanız.

İndirdiğimiz zaman bir işlem yapacak mıyız bu dosyalar üzerinde? Yoksa direkt hepsini Cyberpunk klasörüne mi atacağız?

@metalheadbangg nasıl deneyeceğim anlatırsanız.
Files sekmesinden ENV ve LUT dosyalarını indirin. zipin içindeki klasörler nereye çıkarılacağını belli ediyor zaten. archive>pc>mod klasörüne hem ENV hem LUT zipleri içindeki .archive dosyalarını atın bu kadar. başka bir şey yapmaya vs. gerek yok oyun açılışta algılayıp çalıştırıyor, oyunun kendi paketleme dosyaları olduğu için. Yolldığım iki linki de indirip atmayın ikisi farklı modlar yapımcıları farklı çakışma yaratabilir. Hangisini beğenirseniz onu indirin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…