FSR 3 modları çoğalıyor!

Umutsuz bir şekilde soracağım; GTX 1000 serisi için geçerli bir durum yok veya olmayacak sanırım değil mi ?
Alternatif bu yöntem de var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD RX 5500 XT ekran kartı kullanıyorum. Modu Cyberpunk 2077'de test ettim. Modsuz FSR ile 30-40 FPS alıyorken modu kurduktan sonra 50-60 FPS almama rağmen akıcılık daha kötü oldu ve görüntü kalitesi aşırı bozulma oldu. Bu şekilde oynamanın imkanı yok.

DLSS ayarı mı açık yoksa FSR mi?

Evet.
1080P Ultra (RT Dahil) + DLSS Quality + FG Kapalı
1080P Ultra (RT Dahil) + DLSS Quality + FG açıkBazı sorunlar mevcut ama yinede değerler muhteşem.
LukeFZ'nin modu ile denediğimde CTD oldu. Ama Nukemin modunda azıcık sorun olsada mükemmel şekilde çalıştı.

Online içeren oyunlarda ban yeme riskiniz var ben söyleyeyim de sonradan duymadım demeyin
Offlinede kullanacağım. Online girmeyeceğim.

Önümüzdeki hafta RDR2 için geliştirilen DLSS Frame Generation modunu kurcalayıp, FSR3 ile değiştirmeyi deneyeceğim .

Son düzenleme:

RDR2 modunu denediğiniz zaman beni etiketler misiniz hocam? En çok RDR için bekliyordum işim olduğu için çok bakamayacağım bilgisayara o yüzden kaçırmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…