FSR 3 modları çoğalıyor!

Bu modcu girdi bir işe çıkar inşallah. Tabloya bakarsan sanki oyunu biz yapıyoruz. Onu at içine bunu çıkar. Tamam beta sürecinde ama diğer mod yapanlar en fazla düzeltilen dosyayı veriyor eline.

Oyunlara özel.

Bazı modlar vardı otomatik oyunun yerini seçiyordun direk otomatik yükleniyordu böyle kendi kendine öylede yapabilirler.

Bazı modlar vardı otomatik oyunun yerini seçiyordun direk otomatik yükleniyordu böyle kendi kendine öylede yapabilirler.

Birkaç yolu var ama bu mod yapan finalde ne yapacak merak ediyorum.

Bazı modlar oyunun içine atınca çalışıyor.
Bazıları ReShade üzerinden çalışıyor. Gibi gibi.

Bugün noel, yarın bacağım ağrıyor diye diye 1 ay geçer. (şakadır)

Sürekli gelmesi bana mantıksız geliyor. İşte para verenler olunca mecbur adam sürekli yayınlamak istiyorda olabilir.

DLSS açılınca başka seçeneği seçme. FPS aynı kalsa bile arka planda düşüyor.

Zaten DLSS'de oynuyorum FSR seçince Frame'ler üst üste geliyor harbiden. DLSS ise FSR 3 oluyor.

Onun düzelmesi için oyunda olan tüm upscaling ayarlarını kapat. Oyunu baştan başlatınca tekrar aç DLSS seçeneğini. Oyun içinde FSR falan kullanma.

Onun düzelmesi için oyunda olan tüm upscaling ayarlarını kapat. Oyunu baştan başlatınca tekrar aç DLSS seçeneğini. Oyun içinde FSR falan kullanma.
Geçti zaten neyse oyun bütün bu saçmalıklara rağmen yine de oynatıyor kendini şu görsellik efsane.

Resmi olarak fsr 3 alan wake 2 ye gelmesi gerek modla falan olacak iş değil. Ayrıca nvidia fanboylarıda fsrci olmuş ne hikmetse. Meşhur dlss kurtarmıyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…