FSR 3 modları çoğalıyor!

H
Hocam bu arada bu modlardan ban yeme şansımız yok değil mi ? Daha bugün ilk nfs de ikincide forza 5 denedim. Onlineden ban yemeyiz herhalde..

Tabi özellikle video olarak bakarsak daha akıcı olduğu tartışılmaz. Sıkıntı biraz daha hissiyatta başlıyor üretilen karelerin sahte oluşundan dolayı.

H

Hocam bu arada bu modlardan ban yeme şansımız yok değil mi ? Daha bugün ilk nfs de ikincide forza 5 denedim. Onlineden ban yemeyiz herhalde..
Online kullanma, risk var diye biliyorum.

H

Hocam bu arada bu modlardan ban yeme şansımız yok değil mi? Daha bugün ilk NFS de ikincide Forza 5 denedim. Online'den ban yemeyiz herhalde.

Online kullanma bence. Böyle modlar riskli olur. Hele yapım aşamasında ve kararsız modlar. Hata kabul etmez.

Tabii özellikle video olarak bakarsak daha akıcı olduğu tartışılmaz. Sıkıntı biraz daha hissiyatta başlıyor üretilen karelerin sahte oluşundan dolayı.

Online kullanma, risk var diye biliyorum.

Bunu daha iyi ve sağlıklı kullanmak için, temel olarak belli bir FPS değerli olması gerek.

Düşük FPS alırken yine düşük FPS almak gecikmeyi çok düşürmeyebilir.

Fh5 online girmiştim bile..

Şu ikisini oyunun olduğu yere atmıştım. Şimdi direkt sildim. Başka yapmam gereken var mı ?

Grafikte pek bir kayıp olmuyor ama biraz stabil değil. Ekran kenarlarında titremeler falan oluyor onlarda çözülür ise çok güzel olacak.
O sorunlar zamanla düzelecektir hocam modların tam sürümü değil sonuçta. Akıcılık falan nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…