FSR 3 modları çoğalıyor!

Evet. Bunu da attıktan sonra orada bir klasör var. "signature" yazan onun içinde "enabled" ile başlayan bir dosya var onu etkinleştir ve evet de. Sonra oyuna gir.

Hocam baştan hata yaptım galiba dosya doğrulama yaparak bu attıklarımı silebilir miyim?
En baştan yapmam lazım

CyberFSR ve D3D12 Proxy moduna 0.7.2 sürümü ile ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum. LukeFZ kendi Installation Guide'ında bütün CyberFSR ve D3D12 Proxy linklerini sildi. Artık hiçbir şekilde sunucuda bu modu indirmek için link bulamıyorum.

@Geralt Victarious sadece bu 5 oyun mu var şimdi 7.2 de.

Bunlar da var. Ama emin değilim sadece bu kadar olduğundan. LukeFZ bu kadar yazmış.
FSR 3.0 Frame Generation Mod Test Status (By LukeFZ) - Google Drive bu daha doğru olabilir.

Hocam bende cyper ve proxy olmadan oyuna dahi girmiyor. Video çekerim isterseniz sorun değil.
Hocam öyle değişiyor ki her şey, anlamak çok zorlaştı. Bir ekran kartında çalışıyor bir ekran kartında çalışmıyor. Bütün modla ilgili olan dosyaları silip sadece 0.7.2'yi deneseydiniz ama büyük ihtimalle denemişsinizdir. Tam sürümün çıkmasına daha bir ay var gibi geliyor bu gidişle. Her güncellemede daha basit, daha stabil olması gerekirken bir sürü şey değişiyor, anlaması zorlaşıyor.

Son düzenleme:
Evet silebilirsin.

1. olarak 7.2 sürümünün içinde bulunan 220 isimli dosyanın içindekileri at.
2. olarak sonradan dediğim şeyi yap.

Hocam yaptım fakat oyuna giriş yaparken Cyberpunk 2077 topu dikti diyor çöküyor.
Çökmeden önce CMD çıkıyor modla alakalı.
Doğrulama yaptığımda dosyalar silinmedi acaba ondan mı?..

@662040 hocam bu amd modundan sonra gecikme ortalama ne kadar olmalı ? Şuan Witcher 3 de oyunu 60 a sabitledim ve msı dan frametime baktığımda 60 70 ms görüyorum ve gecikme sanki hissediyorum gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…