FSR 3 modları çoğalıyor!

LukeFZ nin modunu denemedim hiç onun linki ve kurulumu nerde var acaba discord harici

LukeFZ nin modunu denemedim hiç onun linki ve kurulumu nerde var acaba discord harici

Modları bu video açıklamasında bulabilirsin.

Bu tablo ile oyunların hangi sürümleri istediğini bulabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurulum kısımları bu videolar yardımcı olur belki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eyvallah Alan Wake'deki ghosting için şu işe yarıyor

Kurulum videosundan hiçbir şey anlamadım maalesef.

Bunun için Türkçe rehber videosu yok sanırım. RX 6600 kartımla Alan Wake 2 için denemek istiyordum

Alan Wake 2 için FSR 3 modu kurdum muazzam performans artışı verdi.
High ayarlarda 80-90 FPS veriyor, ekran kartım RX 6600.FSR 2 ile bu ayarlarda 40 FPS'ten fazlasını göremiyordum. Muazzam iş vallahi.

Çok iyi. Hissiyat nasıl peki? Gecikme veya akıcılık gibi. Rahatmı yani oynaması verdiği FPS değerini hissediyor musun?

Hangi modu kurdunuz bende yaptım fps ler arttı ama stutter var maalesef gerçek 90 100 fps nin yumuşaklığı yok asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…