FSR 3 modları çoğalıyor!

@Geralt Victarious

Peki neden böyle bir şey olmuş? Gereklilik yani? Ne alaka?

Hocam oyuna attığınız modların hepsini silin. Öyle bir deneyin çalışıyor mu yoksa çalışmıyor mu diye.

Sonra Tek 7.2'yi atın. Öyle deneyin. Açıkçası normalde bunu attığın zaman direkt çalışması lazım. Bazı kullanıcılar hata alıyor niyeyse. Mod çok kararsız.

@Geralt Victarious

Peki neden böyle bir şey olmuş? Gereklilik yani? Ne alaka?
Büyük ihtimalle bazı oyunların DLSS seçeneğini açmak için HAGS'ı zorunlu kılmasından dolayı. Zaten attığım görselin sonunda HAGS kapalı iken The Witcher 3 ve Plague Tale: Requiem'de DLSS seçeneği açılamıyor diyor.

Çalışıyor hocam öyle denedim.

Bazı oyunlar zorunlu istiyordu mesela Cyberpunk 2077. Garip olmuş.
Ama dediğin mantıklı hocam.
Düzelir belki. Allah'tan hepsi öyle değil.

Çalışıyor hocam öyle denedim.

Son olarak şunları dene.

Oyunda FSR veya diğer teknolojiler açık ise kapat. Ondan sonra modu kur.

Modları indirdiğin yerde Cyper ve proxy dosyaları var. Onun içinde "Signature" diye bir klasör var onu aç "Enabled" ile başayan Regedit dosyasını çalıştır.

Sonra oyuna gir.

@662040 modu silince FPS değerlerini gördüm oyun bende yüklü değil di o yüzden kaç FPS aldığımı bilmiyordum 50-60 FPS arası artış oldu Ultra ayarlar da teşekkürler

@662040 modu silince FPS değerlerini gördüm oyun bende yüklü değil di o yüzden kaç FPS aldığımı bilmiyordum 50-60 FPS arası artış oldu Ultra ayarlar da teşekkürler

Sevindim hocam. Çünkü bazen mod sorun çıkarsa bile iş kullanıcıda bitiyor. Ben buradan onun ne yaptığını göremiyorum maalesef. Ben sadece nasıl kurulması gerektiğini söylüyorum. Gerisi modu kurana kalmış.

Artık oyunu mu siler yoksa dosyasını mı siler hata alır ben bilemem. Kendisi de fark etmeyebilir.

Arkadaşlar en son sürüm ne şu an?

7.3 Stabil olmayabilir ama.

RX 6000 serisine açık değil yani?

Hayır maalesef. RX 7000 serisinde var şu an HAGS desteği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…