6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 19 Aralık 2023 #291 Görüntü konusu tartışılır ama akıclık konusu bence net bir olay. @Skynel Siz zaten NVIDIA kullanıcısı olarak bunu gördünüz. deserteagle7 dedi: Hiç değişim olmadı hocam Genişletmek için tıkla... FSR 2 kapalıydı değil mi siz bakarken?
Görüntü konusu tartışılır ama akıclık konusu bence net bir olay. @Skynel Siz zaten NVIDIA kullanıcısı olarak bunu gördünüz. deserteagle7 dedi: Hiç değişim olmadı hocam Genişletmek için tıkla... FSR 2 kapalıydı değil mi siz bakarken?
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.507 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #292 662040 dedi: Görüntü konusu tartışılır ama akıclık konusu bence net bir olay. @Skynel siz zaten NVIDIA kullanıcısı olarak bunu gördünüz. FSR 2 kapalıydı değil mi siz bakarken? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cyberpunk attım çalışmadı acaba hangi Oyunlar'da çalışıyor şimdilik.
662040 dedi: Görüntü konusu tartışılır ama akıclık konusu bence net bir olay. @Skynel siz zaten NVIDIA kullanıcısı olarak bunu gördünüz. FSR 2 kapalıydı değil mi siz bakarken? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cyberpunk attım çalışmadı acaba hangi Oyunlar'da çalışıyor şimdilik.
D deserteagle7 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 755 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #293 662040 dedi: Görüntü konusu tartışılır ama akıclık konusu bence net bir olay. @Skynel Siz zaten NVIDIA kullanıcısı olarak bunu gördünüz. FSR 2 kapalıydı değil mi siz bakarken? Genişletmek için tıkla... Evet hocam komple dlssi de kapadım sonra dosyaları attım. Dediğiniz gibi açılır pencere geldi oyun açıldı fsr'yi açtım ve aynı fps
662040 dedi: Görüntü konusu tartışılır ama akıclık konusu bence net bir olay. @Skynel Siz zaten NVIDIA kullanıcısı olarak bunu gördünüz. FSR 2 kapalıydı değil mi siz bakarken? Genişletmek için tıkla... Evet hocam komple dlssi de kapadım sonra dosyaları attım. Dediğiniz gibi açılır pencere geldi oyun açıldı fsr'yi açtım ve aynı fps
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 19 Aralık 2023 #294 volkankelebek dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cyberpunk attım çalışmadı acaba hangi Oyunlar'da çalışıyor şimdilik. Genişletmek için tıkla... Burada yazıyor hocam. 662040 dedi: Hocam, Dead Space 2, Uncharted, The Last of Us, gibi oyunlarda kullanabilirsin. Mod sızını olduğu için ilk sürüm bize geldi. Yani şu an en güncel sürümde coğu oyun çalışıyor. Genişletmek için tıkla... deserteagle7 dedi: Evet hocam komple DLSS'i de kapadım sonra dosyaları attım. Dediğiniz gibi açılır pencere geldi oyun açıldı FSR'yi açtım ve aynı FPS Genişletmek için tıkla... Hocam siz 2 tane dosya demiştiniz az önce. 3 tane attığınıza emin misiniz?
volkankelebek dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cyberpunk attım çalışmadı acaba hangi Oyunlar'da çalışıyor şimdilik. Genişletmek için tıkla... Burada yazıyor hocam. 662040 dedi: Hocam, Dead Space 2, Uncharted, The Last of Us, gibi oyunlarda kullanabilirsin. Mod sızını olduğu için ilk sürüm bize geldi. Yani şu an en güncel sürümde coğu oyun çalışıyor. Genişletmek için tıkla... deserteagle7 dedi: Evet hocam komple DLSS'i de kapadım sonra dosyaları attım. Dediğiniz gibi açılır pencere geldi oyun açıldı FSR'yi açtım ve aynı FPS Genişletmek için tıkla... Hocam siz 2 tane dosya demiştiniz az önce. 3 tane attığınıza emin misiniz?
D deserteagle7 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 755 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #295 662040 dedi: Burada yazıyor hocam. Hocam siz 2 tane dosya demiştiniz az önce. 3 tane attığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... 220 adlı rarın içindeki dosyaları attım Hocam ben asıl cyberpunk ile alan wake 2 için merak ediyorum bunlar için var mı?
662040 dedi: Burada yazıyor hocam. Hocam siz 2 tane dosya demiştiniz az önce. 3 tane attığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... 220 adlı rarın içindeki dosyaları attım Hocam ben asıl cyberpunk ile alan wake 2 için merak ediyorum bunlar için var mı?
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 19 Aralık 2023 #296 deserteagle7 dedi: 220 adlı RAR'ın içindeki dosyaları attım Hocam ben asıl Cyberpunk ile Alan Wake 2 için merak ediyorum bunlar için var mı? Genişletmek için tıkla... Vallahi garip hocam. Emin olmak için adımları tekrar yapabilirsin ne diyeyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
deserteagle7 dedi: 220 adlı RAR'ın içindeki dosyaları attım Hocam ben asıl Cyberpunk ile Alan Wake 2 için merak ediyorum bunlar için var mı? Genişletmek için tıkla... Vallahi garip hocam. Emin olmak için adımları tekrar yapabilirsin ne diyeyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D deserteagle7 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 755 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #297 662040 dedi: Vallahi garip hocam. Emin olmak için adımları tekrar yapabilirsin ne diyeyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şu yazılardaki titremeler hemen her videoda var sebebi ne acaba?
662040 dedi: Vallahi garip hocam. Emin olmak için adımları tekrar yapabilirsin ne diyeyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şu yazılardaki titremeler hemen her videoda var sebebi ne acaba?
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 19 Aralık 2023 #298 deserteagle7 dedi: Şu yazılardaki titremeler hemen her videoda var sebebi ne acaba? Genişletmek için tıkla... Modlar beta aşamasında olduğu için oluyor bu sorunlar. Bir tane daha video atmıştı bu kanal. Aynı titreme ile ilgili onu kaldırmış. Bende olmuyordu titreme sorunu. Arkadaşım da denedi hatta video çekti onda da olmuyor.
deserteagle7 dedi: Şu yazılardaki titremeler hemen her videoda var sebebi ne acaba? Genişletmek için tıkla... Modlar beta aşamasında olduğu için oluyor bu sorunlar. Bir tane daha video atmıştı bu kanal. Aynı titreme ile ilgili onu kaldırmış. Bende olmuyordu titreme sorunu. Arkadaşım da denedi hatta video çekti onda da olmuyor.
D deserteagle7 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 755 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #299 662040 dedi: Modlar beta aşamasında olduğu için oluyor bu sorunlar. Bir tane daha video atmıştı bu kanal. Aynı titreme ile ilgili onu kaldırmış. Bende olmuyordu titreme sorunu. Arkadaşım da denedi hatta video çekti onda da olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sizler hangi oyunlarda denediniz?
662040 dedi: Modlar beta aşamasında olduğu için oluyor bu sorunlar. Bir tane daha video atmıştı bu kanal. Aynı titreme ile ilgili onu kaldırmış. Bende olmuyordu titreme sorunu. Arkadaşım da denedi hatta video çekti onda da olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sizler hangi oyunlarda denediniz?
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.504 Çözümler 2 19 Aralık 2023 #300 662040 dedi: Vallahi garip hocam. Emin olmak için adımları tekrar yapabilirsin ne diyeyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Modun çalıştığı oyunlar bende yok fakat harika çalışıyor çok mutlu oldum. Fakat bir yandan şunu düşünüyorum artık yeni kartlar üretilirken fsr veya dlss var diye saf gücü ön plandan çıkarırlarsa ne olacak diye.
662040 dedi: Vallahi garip hocam. Emin olmak için adımları tekrar yapabilirsin ne diyeyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Modun çalıştığı oyunlar bende yok fakat harika çalışıyor çok mutlu oldum. Fakat bir yandan şunu düşünüyorum artık yeni kartlar üretilirken fsr veya dlss var diye saf gücü ön plandan çıkarırlarsa ne olacak diye.