FSR 3 modları çoğalıyor!

Aslında LukeFZ her bir oyun için farklı bir mod geliştirse daha iyi olurdu, hepsinin kendisine ait birer arayüzü olurdu. PureDark yapıyor zaten bunu. LukeFZ de yapmıştı Starfield için aslında. Ama yine de daha fazla uğraş gerektirdi böyle bir olay.
Yüksek ihtimalle getirmez ama. PureDark GTA 5'te gram ihtiyaç olmamasına rağmen getirdi mesela para kazanmak için. @Geralt Victarious
Belki eski kartlar ve Reshade'ler için gerekli olabilir o mod. PureDark modu sırf para kazanmak için geliştiriyor. LukeFZ'nin o kadar para kazanma hırsına sahip olduğunu düşünmüyorum.

Bunu yaparsa çok bekleriz. 45 tane oyunda çalışıyor neredeyse. Bazılarında ghosting ve HUD pek sorun olmuyor. Bazılarında ciddi sorun ama.

Belki eski kartlar ve ReShade'ler için gerekli olabilir o mod. PureDark modu sırf para kazanmak için geliştiriyor. LukeFZ'nin o kadar para kazanma hırsına sahip olduğunu düşünmüyorum.

Hiç belli olmaz hocam. Sonradan hiç FSR, DLSS olmayan oyunlara FSR 3 modu geleceğini düşünüyorum ben. LukeFZ yapmaz ise başkası yapar. Uzun sürüyor bir de yeniden optimize etmek oyuna göre.

RDR 2'de de gerek yok aslında ama 4K 120 FPS iyi olacak. Optimize ayar ile. FSR 2 ve DLSS 2 olması bu işi kolaylaştırıyor sadece.

Katılıyorum bütün cümlelerinize. Elbette ki sıfırdan bir oyuna FSR 3 modu geliştirmek imkansız bir olay değil. Biraz zor olsa da yapılabilir.

Katılıyorum bütün cümlelerinize. Elbette ki sıfırdan bir oyuna FSR 3 modu geliştirmek imkansız bir olay değil. Biraz zor olsa da yapılabilir.

Çünkü ondan sordum. Eğer cevabı evet olursa sıfırdan yani FSR 2 veya DLSS 2 olmayan oyunlarda da yapabilir demek FSR 3'ü. Hayır derse ya o oyun için uğraşmak istemiyor ya da yapmayacak farklı oyunlarda. Yapıp yapmayacağını bilemeyiz tabii ki. Zaman gösterecek.

FSR 2, eski oyunlarda da olduğu için oyunda işe görse de görmese de geliyor işte. RDR 2 veya diğer fazla sistem istemeyen oyunlarda da gereksiz mesela eğer Far Cry 6 için düşünürsek.

Sen demek istediğimi anladın işte hocam ya.

Yanlış hatırlamıyorsam bir yerde LukeFZ sıfırdan bir oyuna yapılabileceğinden ama zor olduğundan bahsetmişti. Bu mod ile FSR ve DLSS desteği olan çoğu oyunda FSR 3'ü kullanabileceğiz. Olmayan oyunlar ile uğraşacagını sanmıyorum LukeFZ'nin. İleride bunu yapan geliştiriciler çıkar tabii.

Ya işte ek bir seçenek olur ondan dolayı diyorum aslında. Yoksa vakit alacak ve değmeyecek bir oyun üstünde zaten uğraşmaz.

Bu modların bize en büyük artısı FSR ve DLSS desteğine sahip oyunlarda açmamız. Yoksa sıfırdan oyunlara yapsaydı bu kadar kısa sürede bu kadar oyunlara mümkün değil getiremezdi.

FSR 2 olan oyunlara entegre etmek kolay ama hataları çözmek her zaman zordur maalesef.

Oyunu 2 gün önce bitirdim :')

Ama sardı, 6 ay sonra kullanırım bunu

Bence uğraşmaz, ve uğraşmamalı da. Bu zamandan sonra her oyun en azından bir upscalingle geliyor zaten.

GTA V belki tek mantıklı olabilecek oyundu sıfırdan yapmak için herhalde, çünkü şu an en çok oynananlarda max 165 bin kişi ile 5. sırada. Far Cry 6 max 2700 örneğin.

Son düzenleme:
Alan wake 2 içinse eğer bu yazın,gameolog çeviriden makine çeviri kurduğunda Türkçe çalışıyor bilgin olsun.

Düzeltme:Şimdi okudum halletmişsin.Neyse artık başka biri bu sorunu yaşarsa böyle çözebilirsiniz.

Bence başarısız bir girişim mod işe yarıyor fakat stabil değil 110 FPS'ten 90'a düşünce yediğin drop hayat zevkini kaçırıyor V-Sync açsan bile bu engellenmiyor o yüzden ben resmi olmasını daha çok bekliyorum daha fix soft bir sürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…