FSR 3 modları çoğalıyor!

Attığınız dosyaların hepsini silip bu videoda gördüğünüzün aynısını deneyin bir de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam dosyaları atıp, RDR2.exe'yi çalıştırdıktan sonra bir CMD ekranı geliyor birkaç saniye sonra kapanıyor. Oyunda açılmıyor nasıl çözeceğim bu sorunu ?
Bende de benzer durum var CMD ekran geliyor, birkaç saniye sonra kapanıyor fakat oyun açılmaya devam ediyor bende anlamadım gitti normalde CMD ekranı açık kalmalı diye biliyorum.

Destek geldi hocam.

Gözümüz aydın. . Fakat ben NVIDIA kullandığım için Lukefz'nin modlarını kullanmayacağım. Nukem + puredark daha iyi.

Keşke istediğimiz her oyunda fg açabilsek. Far Cry 3, 4, 5, Just Cause 3 gibi eski oyunlarda fg açmak isterim yani.

Keşke istediğimiz her oyunda fg açabilsek. Far Cry 3, 4, 5, Just Cause 3 gibi eski oyunlarda fg açmak isterim yani.
Eninde sonunda SteamOS'a universal fsr 3 gelecek sonrasında da Holo imajına gelir Tabii ondan önce belli başlı tuning uygulamalarına da gelir.

Burada denileni yaptım fakat oyunda modlar için Script Hook kullanmam gerekiyor Script Hook kullanınca da Critical Error hatası veriyor, oyunun sürümü desteklenmiyor diyor malesef.

PureDark bu işe nokta koyacak. Tek sıkıntı tarafı az oyunda gelecek galiba.

Her oyunda FG açmak mümkün ama bu AFMF ile oluyor. Ne kadar sağlıklı tartışılır. İleride çok daha gelişirse oyunların FSR teknolojisi desteklenmesine gerek kalmaz. Teknoloji çok çabuk ilerliyor yarın ne olacağını bilemeyiz. Belki şimdi değil ama 2-3 sene sonra çok daha iyi gelişebilir.

Burada denileni yaptım fakat oyunda modlar için Script Hook kullanmam gerekiyor Script Hook kullanınca da Critical Error hatası veriyor, oyunun sürümü desteklenmiyor diyor maalesef.

Oyunda modlar varsa belki ondan sorun çıkıyor olabilir hocam. Bende mod çalışıyor fakat en kötü RDR 2'de çalışıyor nedense. Ghosting hat safhada. Titreme de öyle.

Oyunda modlar varsa belki ondan sorun çıkıyor olabilir hocam. Bende mod çalışıyor fakat en kötü RDR 2'de çalışıyor nedense. Ghosting hat safhada. Titreme de öyle.

Anladım. Peki oyuna girmeden CMD ekranı açık kalması gerekiyor değil mi? Bende nedense CMD ekranı kapanıyor açıldıktan birkaç saniye sonra ama oyuna sorunsuzca girebiliyorum.

Anladım. Peki oyuna girmeden CMD ekranı açık kalması gerekiyor değil mi? Bende nedense CMD ekranı kapanıyor açıldıktan birkaç saniye sonra ama oyuna sorunsuzca girebiliyorum.

Evet CMD ekranı açık olması gerekiyor normalde.

Eğer virüs programı kullanıyorsanız Kaspersky modları silmeye başlamış. Belki dosyalarda eksik vardır. Yanlış hatırlamıyorsam isem CMD ekranını winmm.dll dosyayı açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…