FSR 3 modları çoğalıyor!

Oyunu birkaç ay önce oynadığımda rtx bu kadar iyi değildi bu oyunda zaten ben de fps yüzünden açamamıştım ama ona rağmen bayağı iyi görünüyordu oyun şimdi bir şansım var en azından

Deneyelim hocam ne kaybederiz ki? Ben indirmeye verdim siz de verin isterseniz yardımcı oluruz birbirimize laptop modeli neydi sizin?

Aynen hocam. 3090 kullanan biri mesela Full+Full daha rahat oynuyor artık.

FSR 2 görüntü bahanesi de yok.

DLSS + FSR Frame Gen çalışıyor. Daha ne yani?

Bir video buldum 3060 ama onun işlemci benden bayağı geride her ne kadar tam islemci oyunu olmasa da etkili sonuçta ekran kartı da 90w muhtemelen bakalım deneyeceğim

FSR 2 görüntü bahanesi de yok.

DLSS + FSR Frame Gen çalışıyor. Daha ne yani?
Son iki satırı anlayamadım valla saat geç olmaya başladı jsjsj

Buldum hocam yeni atılmış video. Bu sana yardımcı olur. Ama sana verdiğim link ile indir güncel olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kalite kısmını NVIDIA, kare oluşturma kısmını AMD kullanıyorsun.

Amme hizmeti yemin ederim eyvallah eline sağlık

Alan wake 2 FSR 3 nasıl yaparız hocam?

Alan wake 2 FSR 3 nasıl yaparız hocam?
Ücretliymiş sanırım

Adam bir de hint yani
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir video buldum neredeyse benim laptop özellikleri ile aynı. Ultra grafiklerde 40 fps veren oyun rtx full halde neredeyse sabit 60 verecek ve bu donanım (!) gerektiriyormuş ndvia kardeş bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…