Nukem modunu kullanın dlssg-to-fsr3 (Replace Nvidia DLSS-G Frame Gen with AMD FSR 3 Frame Gen) bu linke girin en üstteki dlssg to FSR 3-0.90'ı indirin. Oyun dosyalarının içine indirdiğiniz dosyaları atın daha sonra DisableNvidiaSignatureChecks i çalıştırın uyarıya evet deyin ve oyuna girin ekran ayarlarında(display kısmında) frame generation olacak kare oluşturma onu açın.
Nukem modunu kullanın dlssg-to-fsr3 (Replace Nvidia DLSS-G Frame Gen with AMD FSR 3 Frame Gen) bu linke girin en üstteki dlssg to FSR 3-0.90'ı indirin. Oyun dosyalarının içine indirdiğiniz dosyaları atın daha sonra DisableNvidiaSignatureChecks i çalıştırın uyarıya evet deyin ve oyuna girin ekran ayarlarında(display kısmında) frame generation olacak kare oluşturma onu açın.
Hocam merhaba. Gün içerisinde atomic heart için yazmıştım ve lukefz modunu oyun için kurdum ve çalıştıda. Ancak oyunu kapattığımda cmd dosyası açılıyor ve içinde fsr 3 gibi lukefz gibi şeyler yazıyor. Bu normal mi bir şey mi acaba endişelenmeli miyim ?
Hocam merhaba. Gün içerisinde Atomic Heart için yazmıştım ve lukefz modunu oyun için kurdum ve çalıştıda. Ancak oyunu kapattığımda CMD dosyası açılıyor ve içinde FSR 3 gibi lukefz gibi şeyler yazıyor. Bu normal mi bir şey mi acaba endişelenmeli miyim?