FSR 3 modları çoğalıyor!

@Geralt Victarious alayım diyorum da yanlış bilgi veririm diye de korkuyorum. Sizler kadar bu iş içerisinde bulunmadım.
Yok hocam, neyin yanlış bilgisini vereceksiniz? Sunucuda zor bir şey yok zaten, birkaç kanal var insanlar birbirine yardım ediyor. LukeFZ cevap veriyor, insanları bilgilendiriyor falan öyle yani.

Başka bir kartla yeniden deneyin veya bekleyin hocam. Bende ilginçtir ki böyle bir hata olmadı.

Patreon'dan ilginçtir bende bir şey alamamıştım zamanında kartı bir türlü kabul etmemişti hatta abimin kartını da denedik onunki nasıl olduysa bloke oldu mahcup olmuştum durduk yere...

Ziraat Visa ile denedim. İlk önce sanal kart ile denedim sonra normal. 2'sinde de aynı hatayı aldım.

Yapı Kredi ve İş Bankası kartlarım onlarda da Visa var. Aynı hatayı alacağım yüksek ihtimalle.

Biraz baktım İnninal gibi kartlarla oluyormuş. Bende var ama uzun yıllardır kullanmadım. Şifresi ve e-postasını bile kullanmıyorumdur şu an.

Akşam evde diğer kartlar ile deneyeceğim. Olursa artık. Bazı kişiler de sorun yaşıyormuş; Kimisi Visa ile çözdüğünü söylüyor. İşin garip tarafı bende Visa ile denedim.

Lukefz bir sonraki sürümü ne zaman yayınlayacakmış haber var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…