FSR 3 modları çoğalıyor!

Cyberpunka FSR 3 gelebilir diye ara vermiştim en yakın zamanda lukefznin modu ücretsiz olurda devam ederim.

Hocam, DLSS 3 destekli oyunları DLSS upscale + AMD Fg yapıyor.

O yüzden aşırı iyi ya zaten. Görüntü görüntü diyenler.

NVIDIA+ AMD yapıyor. Bence bilerek düşünülmüş bir şey bu olay.
Aynen öyle şuan benim için hava güzel, şu Amd kartlara da tam sürüm olan ücretsiz mod gelse keşke.

Şu an lukefz isimli mod yapımcısı 15 hatta daha fazla oyunda çalışan bir entegre yapıyor. Şu an test aşamasında olduğu için hataları düzeltip verecekler. Nvidia ile yapılan mod ise ben 3 oyunda gördüm şimdiye kadar.

Bazı yabancı sitelerde okuduğum kadari ile NVIDIA kullanıcıları çok memnun. Çoğu kişi iyi överken çoğu kişi dalga geçiyor maalesef bir yandan.

Hocam bu nukem9 modu her dlss olan oyunda çalışıyor mu? Öyle haberler var ama emin olamadım.

Hocam, bildiğim kadarıyla, NVIDIA için olan bu mod, NVIDIA'nın FG desteği olan çoğu oyunda çalışıyor, bunlara Warzone gibi çevrimiçi oyunlar da dahil. Bazen çökme yaşayabiliyor, fakat yapımcı sürekli olarak güncellemeler yaparak bunun üstesinden gelmeye çalışıyor. Ancak sanırım bu mod, RTX kartlarının dışına hiçbir zaman çıkamayacak.

HAGS destekli RX7000 serisinde çalışıyormuş.

Son düzenleme:
Umarım dediğiniz gibidir hocam 20 ve 30 serisi kullanıcıları için dlss3 frame generation desteği geldi gibi bir şey bu, zaten dlss2 ile upscale ediliyor.

Hocam bu nukem9 modu her DLSS olan oyunda çalışıyor mu? Öyle haberler var ama emin olamadım.

Ben Cyberpunk, Starfield, Alan Wake 2'de gördüm hocam sadece.

Olsun hocam. Onun da çaresini bulurlar. Nasıl DLSS 3 olmayan oyunlara DLSS 3 getiriyorlarsa FSR olmayan, FSR 1 olan, ne kadar oyun var ise bunlara da gelir.

@Behlül. M

Bak hocam mesela, bu NVIDIA kartlar için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu nukem modu mu hocam? Nukem dlss kullanıyordu da burada fsr kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…