FSR 3 modları çoğalıyor!

DLSS kullanıyor değil mi FSR3 ile upscale edilmiyor yani?
Videodan gördüm DLSS kullanıyor hocam sıkıntı yok.

Evet hocam. Oyunda zaten resmii DLSS 3 sürümü olduğu için kullanılıyor nukem modu ile.

Şu an çalışıyorum. Boş vakitlerimde yardımcı olurum soru soranlara.

Arkadaşın bilgisayarına FSR 3 modunu kurmak istiyoruz CP2077 için. Onda 3080 var, nasıl kuruyoruz?
Releases · Nukem9/dlssg-to-fsr3 buradaki modu kuracaksınız 0.50 olan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video ile yapabilirsiniz.

Hocam bir de 7700XT ile FSR 3 modu çalıştıran vardı ama herhangi bir link bulamadım, o hala test aşamasında diye mi yayınlanmadı?

O bahsettiğiniz lukefz tarafından geliştirilen erken erişimde ücretli bir mod ama eski bir sürümü sızdı TLOU Dead Space Hogwarts ve Uncharted da çalışıyor isterseniz onu atabilirim sadece.

O bahsettiğiniz lukefz tarafından geliştirilen erken erişimde ücretli bir mod ama eski bir sürümü sızdı TLOU Dead Space Hogwarts ve Uncharted da çalışıyor isterseniz onu atabilirim sadece.
Hocam o oyunları oynamıyorum o yüzden gerek yok, umarım bir an önce stabil bir sürüm çıkarırlar.

Tam sürüme çıktığında nexusmod da yayınlanacakmış o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…