FSR 3 modları çoğalıyor!

Hocalarım baya zaman geçti, bilgisayara format attım haliyle fsr3 modları falanda kayboldu rdr2 için yapmam gereken dosyaları ve adımları atabilir misiniz?

Hocalarım bayağı zaman geçti, bilgisayara format attım haliyle FSR3 modları falan da kayboldu RDR2 için yapmam gereken dosyaları ve adımları atabilir misiniz?

Lossless Scaling programını kullanın hocam. En stabil yöntem bu bende çalışan.

Lossless Scaling programını kullanın hocam. En stabil yöntem bu bende çalışan.

Katılıyorum 2X olan modu ben Minecraft da kullanıyorum shader ile beraber azıcık bir gecikme dışında hiç görüntü kaybı yaşamadım.

Katılıyorum 2X olan modu ben Minecraft da kullanıyorum shader ile beraber azıcık bir gecikme dışında hiç görüntü kaybı yaşamadım.
Evet bazı oyunlarda ekstra gecikme olabiliyor, özellikle Minecraft da yaşamıştım ben, işleyecek gpu yu otomatik de bırakırsam gecikme yaşamadım. Birde sol üstte FPS göster seçeneğini kapatırsanız görüntü daha akıcı oluyor, deneyebilirsiniz.

Tüm ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

Tüm ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

Eğer oyun içerisinde vsync açık ise programdan açmanıza gerek yok aksi takdirde gecikme yaşatabilir. Azemi kare gecikmesi kısmında NVİDİA gpular da 1, AMD gpularda 3 yapılması öneriliyor, pek bir etkisi olmayan bir ayar. Yeni gelen Resolution Scale özelliği çok hayat kurtaran bir özellik işlem yükünü görüntüde kayıp olmadan çok fazla hafifletiyor. Kullanılan GPU seçimi kısmını uzun uzun test ettim, laptopum üzerinde bir harici (3050Tİ) birde dahili (R7 5800H) 2 GPU bulunuyor, mux switchim olamdığı için görüntüyü dahili grafik kartından almak zorundayım dolayısıyla GPU seçiminde harici kart epey bir gecikme yaratıyor eğer programı harici grafik kartı üzerinden çalıştıracak olursam. Bu ayarı otomatikte bıkramanın en iyi karar olduğuna vardım, 3 şekilde de test ettim, harici kartta gecikme çok fazla, dahili kartta performans aynı fakat otomatiğe göre sıcaklık +5 derece oynuyor, dolayısıyla otomatik en doğru karar. (zaten uygulama anladığım kadarıyla ekrana görüntü veren kart üzerinden programı çalıştırıyor otomatik ayarlarda, bu durum artan sıcaklık değerini optimizasyon eksikliğine yorabiliriz.) Yeteri kadar vram veya güçlü bir GPU ya sahip değilseniz performans tikini kesinlikle açın. Bunların dışında uygulama içinde ki fps göster ibaresi de dahi olsa ekranda bir monitör çalıştırmayın veya başka birşey olabilir, ekran da oyun dışında birşey olmamalı yoksa görüntü akıcılığı kayboluyor. Asus kullanan arkadaşlar içinde ArmouryCreate açık iken programı çalıştırırsanız uygulama anlamsız şekilde kasıyor. sebebini bende merak ediyorum, görev çubuğuna küçültmeniz yeterlidir ama. İyi oyunlar.

Hocam bende laptop kullanıyorum. RTX 2050 R5 7535HS sistemim var. Performans modunu açtım. Dediğiniz gibi kullanılan GPU ayarını da otomatik yaptım. Başka önerin var mı?

Marvels Spider-Man Remastered oyununda çalışıyordu FSR modu ancak oyunu silip yeni versiyonunu yüklediğimde fram gen aktif olmadı.
Nedir son durum acaba NVIDIA ve oyun firmaları bunu kullanmamaızın önüne mi geçtiler?

Oyuna zaten native FSR desteği eklendi o yüzden mod kurmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…