FSR 3 modları çoğalıyor!

Bende 7900XT var. Cahilligime verin, ben hangi modu kullanabiliyorum? Daha dogrusu kullanabiliyor muyum?

Lukefznin geliştirdiği modu kullanabilirsiniz normalde ücretli olduğu için eski bir sürümü sızdı TLOU Dead Space Uncharted da çalışıyor isterseniz atayım.

Çalıştı hocam ama şu an kullanmak mantıklı değil bence eksiği çok. Başta görüntü kalitesi bayağı düşüyor

Şu an Cyberpunk için doğru mod hangisi? Nasıl yapabilirim ve doğru mod hangisi? Ekran kartım RX6500 XT bunda oluyor mu olmuyor mu? Bilmediğimden soruyorum.

Son düzenleme:
Şu an Cyberpunk için bir mod var onu kurdum ama bir türlü beceremedim nasıl yapabilirim ve doğru mod hangisi? Ekran kartım RX6500 XT bunda oluyor mu olmuyor mu? Bilmediğimden soruyorum.

AMD kartlar ile şu an kullanamazsın hocam o oyunda. Ücretsiz çıkmasını bekleyin veya sızmasını.

Hogwarts Legacy üzerinde deniyorum. Ultra ayarlarda RT kapalı 144fps veriyor. Fakat hud ve altyazılar hareket edince çok oynuyor. Bayağı rahatsız ediyor.

AMD kartlar ile şu an kullanamazsın hocam o oyunda. Ücretsiz çıkmasını bekleyin veya sızmasını.

Biri YouTube'da RX580 ile kurmuş o mod paralı mı oluyor yani?

Hogwarts Legacy üzerinde deniyorum. Ultra ayarlarda RT kapalı 144FPS veriyor. Fakat HUD ve alt yazılar hareket edince çok oynuyor. Bayağı rahatsız ediyor.

Modun linkini atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…