FSR 3 modları çoğalıyor!

Arkadaşlar FG açınca Cyberpunk'ta hareketli öğelerde pikselleşme oluyor. Sanki DLSS Performans'a almışım gibi oluyorum. Çözümü var mıdır?

Yok hocam. Modlar sürekli olarak güncelleniyor. Resmi gibi olmaz daha. Çok oyunu çöken var mesela.
Kaç FPS alıyorsun bu olduğunda?

Saf güç olarak güçlü olan kartları almak daha mantıklı oldu gibi sonuçta NVIDIA frame generationun bir olayı kalmayacak böyle giderse dediğiniz gibi.

Bunları AMD herkese açık yaparak. NVIDIA'nın Fg teknolojisini anlamsız yapmaya çalıştığını düşünüyorum hocam ben.

Saf güç boş dediler ama baskana, ne alırsan 2X yapıyor.

2 kat fark etti, Alt Tab atarsam çökme oluyor ve etraf pikselleşiyor. Çözünürlük büyük olsa etkilenir miyim bilmiyorum.

Deneyin hocam. Ama dediğim gibi sizde bile sorunlar oluyorsa genel bir sıkıntı var. Şu an var olan modların hepsi yapım aşamasında.

FSR Chan <33

Dosya Ekleri

• IMAGE#1ad2ec26-638c-4300-8c21-e3f1aa6ba02b (1).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 59
FSR 3 evlen benimle...

Dosya Ekleri

• 20231220_000243.jpg
    160 KB · Görüntüleme: 57
FSR 3 evlen benimle...

İşin şakası bir yana. Gerçekten çoğu kişinin işine çok yarar bu. Bilgisayarı kasan adam vardır oyundan zevk almıyordur mesela. Bunun sayesinde oynar. Atıyorum grafikleri yükseltmek isteyip yükseltemeyen vardır. Bir sürü şey.

Bu arada darboğaz azalttığını biliyor muydun? Bende darboğazı baya azalttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…