FSR 3 modları çoğalıyor!

Arşivdeki her şeyi denedim ama Dying Light 2 için çalışmadı.

Sanırım eski sızıntı...

Ben direkt dosya boyutlarından anladım. Sayısı sayısına aynı. Eski sızıntıları başka bir sayfada toplu bir şekilde paylaşmışlar. Bunun önlemini almışlardır.

Adamın 500 üyesi olmuş yani. Modu bitirine kadar ücretsiz vermiyeceği belli gibi.

TLOU part 1 220 yükledim ara sahneler geçti atmadı umarım boyle devam eder RX6700 10GB kartım'da 100-150FPS arası alıyorum ve oyun aşırı zevk veriyor bu değerler'de 50FPS'den bu kadar fark olması inanamıyorum boyle devam ederse 3.kez bitireceğim bu oyunu,

Dosyalardaki verilere göre birkaç mod ile Cyberpunk çalışıyormuş deneyeceğim akşama,

Dead Space remake satın alıp Bi'de onda denemek istiyorum bakalım sonuçlar nasıl olacak.

Alan Wake 2 çalışıyor gösteriyor Onu'da indirip deneyeceğim olursa tekrar bitirilir.

Ben denedim hocam şimdi Cyberpunk 2077'de çalışmıyor. 3 dosyayı da denedim tık yok. Dosyalar güncel değil herhalde.

Tesadüfen atmamış olabilir, hocam. Dosyanın ayrıntılarına baktım ve yeni ile eski dosya tamamen aynı. İki sızıntı dosyası da 17 Aralık gecesi saat 04:01'de oluşturulmuş.

Tesadüfen atmamış olabilir, hocam. Dosyanın ayrıntılarına baktım ve yeni ile eski dosya tamamen aynı. İki sızıntı dosyası da 17 Aralık gecesi saat 04:01'de oluşturulmuş.

Olabilir, biraz daha oynayıp görüceğiz, belki içinde ufak bir değişiklik yaptılar fark etmedik bizde.

Şöyle 1-2 ay çıkmayacağı kesin olsa alırım ama kesin de değil.

Bu kadar paralı abonesi var adamın tak diye yarın ücretsiz paylaşmaz bence. En azından 1 ay falan geçer gibi duruyor. Belli de olmaz gerçi ne olacağı belli değil.

Olabilir, biraz daha oynayıp görüceğiz, belki içinde ufak bir değişiklik yaptılar fark etmedik bizde.

Değişiklik olsa tarih ve dosya boyutu değişir hocam. Byte değerlerine kadar aynı.

Sanırım bu mod çok alan var, adam bedava bile vermez parayla bile diyebilir yani Belli'de olmaz.

Bu arada Nukem'in modu çalışmıyorsa dlsstweaks ile deneyin. Ben öyle denedim ve çok iyi çalıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…