FSR 3 modları çoğalıyor!

Nasıl koruyabilir ki? Bulut ile modu çalıştıracak halimiz yok herhalde. Muhtemelen satın alan kişilerde enayi durumuna düşmemek için paylaşmıyorlar

5 Dolar çerez parası hocam. Neden enayi olsunlar.
Bizde aldın ettin 210 TL yapıyor.

5 dolar çerez parası hocam. Neden enayi olsunlar.
Bizde aldın ettin 210 TL yapıyor.

O öyle değil işte. Fiyatı ne kadar düşük olursa olsun çoğu insan para verdiği bir şeyi bedavaya paylaşmak istemez.

O öyle değil işte. Fiyatı ne kadar düşük olursa olsun çoğu insan para verdiği bir şeyi bedavaya paylaşmak istemez.

Hocam, HUD titreme sorunu hala çözülmüş değil, çözülür ise alırım ve paylaşırım. Ancak Steam ve Epic ID kontrolü gibi bir şey yaptıklarını varsayıyorum.

Bunun ekmeğini hala NVIDIA kart kullananların yemesi.

Bu konuda çok haklısınız. Modu paylaşıp ondan sonra da geliştirebilirdi.

Ama bir koruma yöntemi illa vardır.

Ama bunu şey gibi görüyorum ben.
Mesela Starfield AMD sponsorlu oyun olduğu halde şu an oyuna ilk önce DLSS 3 geldi resmi olarak.
FSR 3 ise ocak ayında gelecek ve geliştiriliyordur veya sorunu vardır atıyorum.
Şimdi RTX 4000 kullanıcıları bunu zaten bizden önce oynamaya başlamıştı o oyunda. Biz AMD kullanıcısı mecbur oyuna destek gelmesini beklemek zorunda kalıyorduk.

Aynı mantık. Orada nasıl mecbur bekleyecek isek burada da bekleyeceğiz.

NVIDIA kullanıp modu kullananlarda UI sorunları yok gördüğüm kadarı ile.
Oyundan çökme gibi kararlılık sorunları var. AMD modunda ise sorunları çok örnek mesela. Arayüz nasıl titriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…