Evet bu şekilde sızdırılan sürüm çalışır zaten de nukeminki çalışıyor mu onu bilmiyorum. CP77 inince 1650M'de sızdırılan sürümü test edeceğim.
Spoofer 3060 Ti değil de RTX 4xxx olsaydı muhtemelen çalışırdı
Bende nvidianın mağduruyum valla 1 senedir fsr3'ü bekliyorum ben zaten konulardan gördünüz beni hocam. Laptoplarda 4000 serisi gereksiz pahalıydı zaten 3070'in kas gücü 4070 ile neredeyse aynı, bende fsr3'ü düşünerek 3070 aldım. Pişman mıyım? hayır
Bende NVIDIA'nın mağduruyum vallahi 1 senedir FSR3'ü bekliyorum ben zaten konulardan gördünüz beni hocam. Laptoplarda 4000 serisi gereksiz pahalıydı zaten 3070'in kas gücü 4070 ile neredeyse aynı, bende FSR3'ü düşünerek 3070 aldım. Pişman mıyım? Hayır
Bende NVIDIA'nın mağduruyum vallahi 1 senedir FSR3'ü bekliyorum ben zaten konulardan gördünüz beni hocam. Laptoplarda 4000 serisi gereksiz pahalıydı zaten 3070'in kas gücü 4070 ile neredeyse aynı, bende FSR3'ü düşünerek 3070 aldım. Pişman mıyım? Hayır
İşin değişik tarafı, sırf DLSS 3 için yeni ekran kartı alanlara oldu olan.
3070'den 4070'e sırf bu yüzden geçenlerin arasında RT, güç tüketimi, render özellikleri gibi konular dışında elle tutulur bir şey kalmadı. (Bazı durumlar hariç tabii ki. Ben DLSS 3 için konuştum)
Valla güç tüketimi bile aynı laptop tarafında, vramde aynı hala 8gb elle tutulur bişey yok. 3090 gibi bir karttan 4060ti'a dlss3 var diye geçende vardır ama şuan 3090 hem vram hem kas gücü ile daha avantajlı konumda.
Sanmıyorum hocam. Yaparsa hem alay konusu olur, hem güven kazanır. Millet zaten kendileri deneyip görüyor. Sonuçta bu NVIDIA kartlarda çalışsa bile AMD tabanlı bir teknoloji. RTX 20 ve 30 serilerine kullanıp bunun iyi olduğunu kendisi söylüyorsa bu modları deneyenler sorun yoktur.
Yani demek ki oluyormuş. Forumda da çok savunuldu bu durum. Gerçi bazı insanlar NVIDIA kartın içine bir şey koymadığı halde NVIDIA koydum dese bunu milyonlar inanır.
FreeSync ekranlardan sonra nasıl G-Sync ekranlar sönük kaldı ise, Açık kaynak kodu ile de DLSS gibi teknolojiler sonuk kalacak gibi duruyor.
Hee ileride donanım bazlı olur orasını bilemem tabii ki. AMD Yapay zeka işini de açık bir şekilde yapacaktı bu da çok güzel ve önemli bir şey bence.