FSR 3 modları çoğalıyor!

RT bana kaybettirdiği FPS'nin görselliğini bana veremiyor kesinlikle. Daha yolu var RT'nin öyle gözüküyor.

Oyunun sahip olduğu bütün grafikleri RT ve RR ile beraber kullanırsan fark zaten belli olur ama. Bilmiyorum ben sevmiyorum gerek duymuyorum yani. Bir RT için kart almazdım. Bazı durumlar istisna tabii ki.

Oyunun sahip olduğu bütün grafikleri RT ve RR ile beraber kullanırsan fark zaten belli olur ama. Bilmiyorum ben sevmiyorum gerek duymuyorum yani. Bir RT için kart almazdım. Bazı durumlar istisna tabii ki.
Ben çoğu zaman oyunlarda ultraya bile çekmiyorum hocam, medium\high gibi seçeneklerde karışık oynuyorum ve sanki daha yüksek seviyede bir gpu ile oynuyormuş gibi fps alıyorsun, görsellik olarak neredeyse bir fark yok ultra ayarlar genellikle çok fps kaybettiriyor.

Aynen işte o yüzden Custom ayarlar daha işe yarıyor. Oyunun bütün grafiklerini açmak varken bunu optimize yapıyor. Bakıyorsun aynı görüntü.

Eve gideyim DL2’d deneyeceğim

Ben de öyle. 1 aylık alsam sonra illa ücretsiz olur. Ücretsiz devam ederiz.

Saçma sapan FPS arttırma programları bile 10-15 dolar. Bu en azından gerçekten arttırıyor.
Ben almam ya bekleriz biraz daha 3 aydır bekliyoruz

Şu ücretsiz muhabbetini bir ben çözemedim hocam ya ahshaha

Sizin Cyberpunk 2077'de kurduğunuz mod Sadece RTX kartlarda çalışıyor. AMD kullanıcıları kullanamıyor. Ücreti olan yani yapım aşamasında olan modlar ise ücretli. Onu hem AMD hem NVIDIA kullanıyor.

Ben beklemesine beklerim de şu an cüzi bir miktar ödeyerek kullanmaya başlama imkanımın olması canımı sıkıyor. Fakat hala kendimi ikna edemedim satın alma konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…