6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 20 Aralık 2023 #781 Geralt Victarious dedi: Ben beklemesine beklerim de şu an cüzi bir miktar ödeyerek kullanmaya başlama imkanımın olması canımı sıkıyor. Fakat hala kendimi ikna edemedim satın alma konusunda. Genişletmek için tıkla... Ben alırsam büyük ihtimal 1 saat sonrası ücretsiz olur. Bahtsız biriyiz.
Geralt Victarious dedi: Ben beklemesine beklerim de şu an cüzi bir miktar ödeyerek kullanmaya başlama imkanımın olması canımı sıkıyor. Fakat hala kendimi ikna edemedim satın alma konusunda. Genişletmek için tıkla... Ben alırsam büyük ihtimal 1 saat sonrası ücretsiz olur. Bahtsız biriyiz.
Geralt Victarious Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 479 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #782 Ben galiba aldım.
M Majoris0 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #783 Geralt Victarious dedi: Ben galiba aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, link gelir mi?
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 20 Aralık 2023 #784 Geralt Victarious dedi: Ben galiba aldım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Majoris0 dedi: Hayırlı olsun, link gelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam siz gönderecektiniz ne oldu o iş.
Geralt Victarious dedi: Ben galiba aldım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Majoris0 dedi: Hayırlı olsun, link gelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam siz gönderecektiniz ne oldu o iş.
Geralt Victarious Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 479 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #785 Bildiğiniz aldım ama güzel başlamadım. Alan Wake 2 çöktü. Başka bir sürücüyle deneyeceğim büyük ihtimalle düzelir gibi hissediyorum. Link paylaşırım sıkıntı olmazsa.
Bildiğiniz aldım ama güzel başlamadım. Alan Wake 2 çöktü. Başka bir sürücüyle deneyeceğim büyük ihtimalle düzelir gibi hissediyorum. Link paylaşırım sıkıntı olmazsa.
M Majoris0 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #786 662040 dedi: Hocam siz gönderecektiniz ne oldu o iş. Genişletmek için tıkla... Karttan dolayı olmadı maalesef.
662040 dedi: Hocam siz gönderecektiniz ne oldu o iş. Genişletmek için tıkla... Karttan dolayı olmadı maalesef.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 20 Aralık 2023 #787 @Geralt Victarious Alan Wake korsan mı? En yeni sürüme geçmeniz lazım oyunda.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 20 Aralık 2023 #788 Geralt Victarious dedi: Bildiğiniz aldım ama güzel başlamadım. Alan Wake 2 çöktü. Başka bir sürücüyle deneyeceğim büyük ihtimalle düzelir gibi hissediyorum. Link paylaşırım sıkıntı olmazsa. Genişletmek için tıkla... Yasak hocam. Ben sordum alıp paylaşırsak sorun olur mu dedim ama tekif hakkı dediler. Sanki müzik yapıyor adam da neyse. Reddit gibi yere yüklerseniz anca öyle olabilir.
Geralt Victarious dedi: Bildiğiniz aldım ama güzel başlamadım. Alan Wake 2 çöktü. Başka bir sürücüyle deneyeceğim büyük ihtimalle düzelir gibi hissediyorum. Link paylaşırım sıkıntı olmazsa. Genişletmek için tıkla... Yasak hocam. Ben sordum alıp paylaşırsak sorun olur mu dedim ama tekif hakkı dediler. Sanki müzik yapıyor adam da neyse. Reddit gibi yere yüklerseniz anca öyle olabilir.
Geralt Victarious Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 479 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #789 662040 dedi: Yasak hocam. Ben sordum alıp paylaşırsak sorun olur mu dedim ama tekif hakkı dediler. Sanki müzik yapıyor adam da neyse. Reddit gibi yere yüklerseniz anca öyle olabilir. Genişletmek için tıkla... Youtube'a bir video yükleyip açıklamasına linki eklesem olur mu acaba? Liste dışı yaparım videoyu.
662040 dedi: Yasak hocam. Ben sordum alıp paylaşırsak sorun olur mu dedim ama tekif hakkı dediler. Sanki müzik yapıyor adam da neyse. Reddit gibi yere yüklerseniz anca öyle olabilir. Genişletmek için tıkla... Youtube'a bir video yükleyip açıklamasına linki eklesem olur mu acaba? Liste dışı yaparım videoyu.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 20 Aralık 2023 #790 Geralt Victarious dedi: YouTube'a bir video yükleyip açıklamasına linki eklesem olur mu acaba? Liste dışı yaparım videoyu. Genişletmek için tıkla... Rapor oluşturup sor hocam. İzin verilerse olabilir.
Geralt Victarious dedi: YouTube'a bir video yükleyip açıklamasına linki eklesem olur mu acaba? Liste dışı yaparım videoyu. Genişletmek için tıkla... Rapor oluşturup sor hocam. İzin verilerse olabilir.