S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 20 Aralık 2023 #811 O Lukefz modları adam gibi geliştirip verse rahatlayacaz ya.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 20 Aralık 2023 #812 Adamakıllı optimizasyonlu oyun Lies of P veya Dead Island 2 falandır herhalde. Alan Wake 2 sonra gelir. TheFlaggermus dedi: Hocam peki CP77 için tarih var mıdır? PT ve FG açıp oynamak istiyorum şu oyunu. Genişletmek için tıkla... Tarih yok hocam. Uğraştıklarını söylediler ama üzerinde. Modlar böyle ise oyuna gelen kusursuz olur. Ve çok daha stabil.
Adamakıllı optimizasyonlu oyun Lies of P veya Dead Island 2 falandır herhalde. Alan Wake 2 sonra gelir. TheFlaggermus dedi: Hocam peki CP77 için tarih var mıdır? PT ve FG açıp oynamak istiyorum şu oyunu. Genişletmek için tıkla... Tarih yok hocam. Uğraştıklarını söylediler ama üzerinde. Modlar böyle ise oyuna gelen kusursuz olur. Ve çok daha stabil.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 20 Aralık 2023 #813 @TheFlaggermus bunu beklemekten yanı sıra mod beklesene. NVIDIA kullanıcıları faydalanıyor.
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 20 Aralık 2023 #814 Berkay541 dedi: Tarih yok hocam. Uğraştıklarını söylediler ama üzerinde. Modlar böyle ise oyuna gelen kusursuz olur. Ve çok daha stabil. Genişletmek için tıkla... Umarım yılbaşından önce gelir. AMD'ye güveniyorum şu an. Bu işi başarırsa önü bayağı açılır. Spyhis dedi: @TheFlaggermus bunu beklemekten yanı sıra mod beklesene. NVIDIA kullanıcıları faydalanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef modlara pek güvenmiyorum. Direk firma çıkarsa çok daha mantıklı olur benim için. Cyberpunk dışında başka bir oyuna beklemiyorum zaten.
Berkay541 dedi: Tarih yok hocam. Uğraştıklarını söylediler ama üzerinde. Modlar böyle ise oyuna gelen kusursuz olur. Ve çok daha stabil. Genişletmek için tıkla... Umarım yılbaşından önce gelir. AMD'ye güveniyorum şu an. Bu işi başarırsa önü bayağı açılır. Spyhis dedi: @TheFlaggermus bunu beklemekten yanı sıra mod beklesene. NVIDIA kullanıcıları faydalanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef modlara pek güvenmiyorum. Direk firma çıkarsa çok daha mantıklı olur benim için. Cyberpunk dışında başka bir oyuna beklemiyorum zaten.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 20 Aralık 2023 #815 @TheFlaggermus bence en önemli şey bunun donanımsız da yapılabileceğini gösterdi.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 20 Aralık 2023 #816 TheFlaggermus dedi: Umarım yılbaşından önce gelir. AMD'ye güveniyorum şu an. Bu işi başarırsa önü bayağı açılır. Genişletmek için tıkla... Ocak ayında Starfiel'a gelecek ama onun için yakındır ya. AMD zinciri kırdı artık ben inanıyorum. Donanım donanım dediler cortladı.
TheFlaggermus dedi: Umarım yılbaşından önce gelir. AMD'ye güveniyorum şu an. Bu işi başarırsa önü bayağı açılır. Genişletmek için tıkla... Ocak ayında Starfiel'a gelecek ama onun için yakındır ya. AMD zinciri kırdı artık ben inanıyorum. Donanım donanım dediler cortladı.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 20 Aralık 2023 #817 Ben modcuyum baba ya. 5 günde kaç oyuna geldi ve performans karşılığı da çok iyi.
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 20 Aralık 2023 #818 Spyhis dedi: @TheFlaggermus bence en önemli şey bunun donanımsız da yapılabileceğini gösterdi. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'ya ders olsun. Gelecek 5000 serisinde 4000 serisini çöp ederse, yazıklar olsun.
Spyhis dedi: @TheFlaggermus bence en önemli şey bunun donanımsız da yapılabileceğini gösterdi. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'ya ders olsun. Gelecek 5000 serisinde 4000 serisini çöp ederse, yazıklar olsun.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.303 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #819 Berkay541 dedi: Adamakıllı optimizasyonlu oyun Lise of P veya Dead Island 2 falandır herhalde. Alan Wake 2 sonra gelir. Tarih yok hocam. Uğraştıklarını söylediler ama üzerinde. Modlar böyle ise oyuna gelen kusursuz olur. Ve çok daha stabil. Genişletmek için tıkla... Aga Lies of P gelse ne olur gelmese ne olur, oyun yağ gibi akıyor zaten Alan Wake 2 gelsin de oynayalım şu oyunu, sahip olduğumuz özelliği kullanmak için illa para mı vereceğiz ?
Berkay541 dedi: Adamakıllı optimizasyonlu oyun Lise of P veya Dead Island 2 falandır herhalde. Alan Wake 2 sonra gelir. Tarih yok hocam. Uğraştıklarını söylediler ama üzerinde. Modlar böyle ise oyuna gelen kusursuz olur. Ve çok daha stabil. Genişletmek için tıkla... Aga Lies of P gelse ne olur gelmese ne olur, oyun yağ gibi akıyor zaten Alan Wake 2 gelsin de oynayalım şu oyunu, sahip olduğumuz özelliği kullanmak için illa para mı vereceğiz ?
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 20 Aralık 2023 #820 TheFlaggermus dedi: NVIDIA'ya ders olsun. Gelecek 5000 serisinde 4000 serisini çöp ederse, yazıklar olsun. Genişletmek için tıkla... Ben tüm RX kartlarda çalışan veya sadece RDNA kartlarda çalışan bir RR teknolojisi bekliyorum artık. Bunu da yaparsa tamam bu iş.
TheFlaggermus dedi: NVIDIA'ya ders olsun. Gelecek 5000 serisinde 4000 serisini çöp ederse, yazıklar olsun. Genişletmek için tıkla... Ben tüm RX kartlarda çalışan veya sadece RDNA kartlarda çalışan bir RR teknolojisi bekliyorum artık. Bunu da yaparsa tamam bu iş.