lakerinthe Picopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #901 Berkay541 dedi: Bende çoktü zaten System32 hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Peki bu FSR 3 ne zaman tam modsuz şekilde gelir kesin bilgi var mı bende kurdum modu iyi FSR 3 çalışıyor da böyle her oyuna uğraşılmaz modu kurmakla.
Berkay541 dedi: Bende çoktü zaten System32 hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Peki bu FSR 3 ne zaman tam modsuz şekilde gelir kesin bilgi var mı bende kurdum modu iyi FSR 3 çalışıyor da böyle her oyuna uğraşılmaz modu kurmakla.
Skynel Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #902 lakerinthe dedi: Peki bu FSR 3 ne zaman tam modsuz şekilde gelir kesin bilgi var mı bende kurdum modu iyi FSR 3 çalışıyor da böyle her oyuna uğraşılmaz modu kurmakla. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun yapımcılarına bağlı bu Yani FSR3 Açık kaynak kodlu sen bugün bir oyun yap sen bile koyarsın AMD'e bağlı bir durum değil bu
lakerinthe dedi: Peki bu FSR 3 ne zaman tam modsuz şekilde gelir kesin bilgi var mı bende kurdum modu iyi FSR 3 çalışıyor da böyle her oyuna uğraşılmaz modu kurmakla. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun yapımcılarına bağlı bu Yani FSR3 Açık kaynak kodlu sen bugün bir oyun yap sen bile koyarsın AMD'e bağlı bir durum değil bu
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.019 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Aralık 2023 #903 lakerinthe dedi: Peki bu FSR 3 ne zaman tam modsuz şekilde gelir kesin bilgi var mı bende kurdum modu iyi FSR 3 çalışıyor da böyle her oyuna uğraşılmaz modu kurmakla. Genişletmek için tıkla... Oyun yapımcılarına bağlı, isteyen herkes oyununa FSR3 ekleyebilir.
lakerinthe dedi: Peki bu FSR 3 ne zaman tam modsuz şekilde gelir kesin bilgi var mı bende kurdum modu iyi FSR 3 çalışıyor da böyle her oyuna uğraşılmaz modu kurmakla. Genişletmek için tıkla... Oyun yapımcılarına bağlı, isteyen herkes oyununa FSR3 ekleyebilir.
Hadixcanim Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 231 Çözümler 3 20 Aralık 2023 #904 Hocam bir sn garip bir şeyler oluyor şu an DLSS 3 açmayı başardım galiba. GTX1650 kartım! 120 FPS alıyorum... Modu silip FPS değerime bakacağım bu kadar yüksek miydi emin olamadım DLSS 3 aktif oldu görünüyor*
Hocam bir sn garip bir şeyler oluyor şu an DLSS 3 açmayı başardım galiba. GTX1650 kartım! 120 FPS alıyorum... Modu silip FPS değerime bakacağım bu kadar yüksek miydi emin olamadım DLSS 3 aktif oldu görünüyor*
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 20 Aralık 2023 #905 lakerinthe dedi: Peki bu FSR 3 ne zaman tam modsuz şekilde gelir kesin bilgi var mı bende kurdum modu iyi FSR 3 çalışıyor da böyle her oyuna uğraşılmaz modu kurmakla. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlara resmi olarak geç gelir bunlar. Modlar 5 günde geldiyse resmi olarak uzun sürüyor. Sorun aslında bizlerde. Modun beta sürecinde olduğunu hataları olduğunu bile bile uğraşıyoruz işte. Sonra isyan ediyoruz.
lakerinthe dedi: Peki bu FSR 3 ne zaman tam modsuz şekilde gelir kesin bilgi var mı bende kurdum modu iyi FSR 3 çalışıyor da böyle her oyuna uğraşılmaz modu kurmakla. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlara resmi olarak geç gelir bunlar. Modlar 5 günde geldiyse resmi olarak uzun sürüyor. Sorun aslında bizlerde. Modun beta sürecinde olduğunu hataları olduğunu bile bile uğraşıyoruz işte. Sonra isyan ediyoruz.
metalheadbangg Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 379 Çözümler 3 20 Aralık 2023 #906 Spyhis dedi: @Hadixcanim hocam nukemi deneyin. @metalheadbangg hocam bu işin ne gibi dezavantajı olur? Genişletmek için tıkla... Neyin? Proxy dllin diyorsanız olmaz sadece dxgi.dll dosyasını oyunun .exe konumuna atacaksınız o kadar orijinal varsa yedeklersiniz hata olunca dönersiniz. Yoksa direkt silersiniz.
Spyhis dedi: @Hadixcanim hocam nukemi deneyin. @metalheadbangg hocam bu işin ne gibi dezavantajı olur? Genişletmek için tıkla... Neyin? Proxy dllin diyorsanız olmaz sadece dxgi.dll dosyasını oyunun .exe konumuna atacaksınız o kadar orijinal varsa yedeklersiniz hata olunca dönersiniz. Yoksa direkt silersiniz.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 20 Aralık 2023 #907 Berkay541 dedi: Starfield Genişletmek için tıkla... Adam olması uzun sürecek, ama işin sonunda güzel olur diye umuyorum.
Berkay541 dedi: Starfield Genişletmek için tıkla... Adam olması uzun sürecek, ama işin sonunda güzel olur diye umuyorum.
lakerinthe Picopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #908 Berkay541 dedi: Hocam oyunlara resmi olarak geç gelir bunlar. Modlar 5 günde geldiyse resmi olarak uzun sürüyor. Sorun aslında bizlerde. Modun beta sürecinde olduğunu hataları olduğunu bile bile uğraşıyoruz işte. Sonra isyan ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Evet arada sırada yerdeki gazeteler glichleniyor daha da iyi olur umarım.
Berkay541 dedi: Hocam oyunlara resmi olarak geç gelir bunlar. Modlar 5 günde geldiyse resmi olarak uzun sürüyor. Sorun aslında bizlerde. Modun beta sürecinde olduğunu hataları olduğunu bile bile uğraşıyoruz işte. Sonra isyan ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Evet arada sırada yerdeki gazeteler glichleniyor daha da iyi olur umarım.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 20 Aralık 2023 #909 alanur dedi: Adam olması uzun sürecek, ama işin sonunda güzel olur diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Ocak ayında oyuna resmi olarak gelecek.
alanur dedi: Adam olması uzun sürecek, ama işin sonunda güzel olur diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Ocak ayında oyuna resmi olarak gelecek.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 20 Aralık 2023 #910 Berkay541 dedi: Ocak ayında oyuna resmi olarak gelecek. Genişletmek için tıkla... Oyuna sahip olana hayırlı olsun, fırsat bulunca bende alacağım.
Berkay541 dedi: Ocak ayında oyuna resmi olarak gelecek. Genişletmek için tıkla... Oyuna sahip olana hayırlı olsun, fırsat bulunca bende alacağım.