FSR 3 SDK (Yazılım geliştirme kiti) Sonunda yayınlandı!

Dead Space üzerinde çalıştırmayı denedim ama hata veriyor anlamadığım bir sebepten. Mod kurulu olduğu zaman FSR2 açıksa oyun içi görüntü olmuyor sadece menüleri görebiliyorum. Konsol üstündede 2 tane hata mesajı sürekli spam oluyor.
Ben alacağım ama ne olur ne olmaz diye bekliyorum.

5 Dolar yapmıştı şimdi 6 dolar oldu. Satın al falan 7 Doları buluyor. Bu sadece beta erişimi sanırsam. Diğer üyelik 11 dolar falan.

Benim bildiğim 6 dolarlık üyelikte her şeye tam erişiyorsun. 11 dolarlık olan da ise bir oylama yapılırsa senin oyun 2 kere sayılıyor diye biliyorum.

Aynen yazıyor zaten de. 4 gün içinde bu kadar oyun. İlla sorunları vardır. Biraz kendine gelsin ücretsiz olmaz ise alırız artık.

Aynen yazıyor zaten de. 4 gün içinde bu kadar oyun. İlla sorunları vardır. Biraz kendine gelsin ücretsiz olmaz ise alırız artık.
Hocam siz alın google drivedan atın buraya herkes mutlu mesut oynasın

CyberPunk 2077'de Path Tracing aktif şekilde Frame Gen'i denedim FPS cidden çok fark ediyor. İzlemek isteyenler için şu şekilde streamable link atayım: CP2077 - AMD Frame Gen Enabled

Hocam, sanırım ki link paylaşmak yasak değil, ancak Discord sunucusu link paylaşımını yasaklamış gibi bir durum söz konusu. FSR3 modunu sızdıran arkadaş, indirme linkini Discord bağlantısı üzerinden eklemiş gibi görünüyor. Sanırım linki doğrudan paylaşırsak, bu yüzden ban veya mesaj silinme gibi bir durumla karşılaşabiliriz. Bunlar tamamen varsayımlarım.

Eğer ban yersem, şimdiden görüşmek üzere... Dosyaları Drive'a yükledim, anlaşılır olması için klasör adlarını düzelttim.

Nasıl kurulacağını hala anlamayan arkadaşlar şu adımları uygulasın:

1. Adım: Bu siteye gidip CTRL+F kombinasyonu ile oyununuzun FSR sürümünü bulun: List of games that support high-fidelity upscaling - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game
  2. Adım: Google Drive'dan indirmiş olduğunuz arşivin içinde 3 klasör bulunuyor. Hangi sürüm sizin oyununuz ile eşleşiyorsa, uyumlu klasör içindeki dosyaları oyununuzun .exe dosyasının olduğu konuma atın.
Not: Oyunun dosya konumu değil, oyunun .exe dosya konumu. Bunun yerini bilmiyorsanız, ilk önce oyuna girin, sonrasında Görev Yöneticisi'ni açıp oyunu bulun, ardından sağ tıklayıp 'dosya konumuna git' seçeneğini tıklayın.

FSR3 MOD link (ilk sürümdür, hud sorunları vardır ve hatalar barındırıyor.)

Sorunsuz deneyim için satın almanız tavsiye edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…