FSR 3 SDK (Yazılım geliştirme kiti) Sonunda yayınlandı!

@Hadixcanim ne alaka? GeForce NOW ile bunu karşılaştırmak.

Karşılaştırma yapmadım, hocam.

170-180 lira vereceğime, internetimin iyi olduğunu bildiğim için GeForce NOW alırım ve iyi bir bilgisayara bağlanarak oynarım demek istemiştim.

Fiyatı ucuz gelmediğinden dolayı bir moda aylık abonelik ödemek istemem.

Tek seferlik bir ücret isteseydi teşekkür bakımından bir moda bu parayı verebilirdim.

Siz de sürekli savunmasanız mı artık? AMD foruma gelse o bile bu kadar savunma yapmazdı.

Benim yazılarımı veya düşüncelerimi az çok bazı kullanıcılar bilir hocam. Ben taraf tutman yanlış olan bir şey varsa söylerim.

Fsr 3 modunu denemek isteyenler için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orijinal oyun oynayan birisi için sıkıntı olabilir hocam bu. Çünkü oyuna güncelleme geldiği için o anda aboneliğin bittiğini düşün mecburen bir daha almak zorundasın. Korsan oynayan birisi için mod final yaptıktan sonra sorun olmaz. Dosyalar elinde zaten. Ama beklemek en mantıklısı.

Son düzenleme:
Cyber için oyunun dosyalarına mı atıyoruz 210 içeriğini? Çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağız peki? Konsoldan mı bakılıyor?

Evet. 3 tane dosyayı oyunun olduğu yere atıyorsun. Sonra oyunu başlatıp FSR 2 ayarını açıyorsun. Sonra çalışıyor.

Ama bu mod eski. O yüzden çalışmaz.

AMD'den bu FSR 3'ü bitirdikten sonra bir Ray Renconstruction teknolojisi bekliyorum. Daha doğrusu istiyorum.

Birkaç gün sonra, en fazla bir iki hafta içinde NexusMods'ta yayınlanır mod zaten. Yavaş yavaş oyunlara da gelmeye başlayacaktır.

Siz de sürekli savunmasanız mı artık? AMD foruma gelse o bile bu kadar savunma yapmazdı.

Bunu mu düşünelim? AMD FSR ile NVIDIA'yı yakaladı ve adı üzerinde bu açık kaynak kodlu bir teknoloji olduğu için modlanır. Hee dersiniz oyunda istiyorum beklersiniz. Biz forspoken oyununda kötü olduğunu belirttik. Elle tutulur yani yoktu. Ancak bu sefer başardılar yani. İsteyen istediği kadar kötülesin bu değişmeyecek.

Bundan sonra onu yaparlar bence. Genelde rakibini takip ediyor AMD. 7000 serisi zaten istediğini aldı. Kartlar artık daha rahat RT performansına sahip.

Alan Wake 2'de crash veriyor anında. Cyber'da ise beceremedim daha zaten 2.1 oyunu iyice bozdu onu pas geçeceğim.

Hocam boşuna bunlarda denemeyin çalışmaz. Bu sızan mod ilk sürüm gibi bir şey. Güncel sürüm olsa çalışırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…