FSR 3 SDK (Yazılım geliştirme kiti) Sonunda yayınlandı!

@Hadixcanim

Aslında FSR 2 üzerinden değil de ayrı açmamız lazım. Yani FSR 3'ün bize sunmuş olduğu NativeAa kalitesini alamıyoruz. NVIDIA'nın DLAA teknolojinin AMD hali. Böylece görüntü üstünde efek uygulanıp daha kaliteli ve keskin görüntü oluyor.

Elite Dangerous Odyssey'e nasıl eklerim yapmayı bilen var ise yardımcı olabilir mi?

Dediğiniz oyuna destek yok hocam yüksek ihtimalle. Eğer o oyunda FSR 2 teknoloji var ise ileride gelebilir bu mod.

@Hadixcanim ghostingi fark ettim ancak ilk nativede de onu fark ettim. Ayrıca FSR 3 kısmı daha net ve detaylar daha belli.

Bunlar karakterin omuzları. Lütfen oralara dikkat edin.
Soldaki FSR 2, sağdaki FSR3. Hocam, kontrast değerini artırarak daha keskin bir görünüm elde etmiş modu yapan kişi, bu yüzden smooth kısımlarda bile bozulmalar oluyor, ancak daha keskin görüntü sizi yanıltabilir. Keskinlik dışında, bana aynı görünüyor, zoom yaparak inceliyorum.

Upscaling teknolojisi piksel tahminine dayanıyor. Keskinliği NVIDIA kontrol panelinden de artırabiliriz.

Hayır, Elite dangerous Odyssey de bile FSR 1 var FSR 2 bile getirmemişler. Ben de acaba bir şekilde modlanıyor mudur diye düşünmüştüm.

Evet destekliyor ama dediğim gibi FSR 1 var işte.

@Hadixcanim görüntü bende gözükmüyor. İnternette inceleyen DSogaming de inceleme yapmıştı. O daha farklı şeyler demişti. Neyse.

Hayır, Elite dangerous Odyssey de bile FSR 1 var FSR 2 bile getirmemişler. Ben de acaba bir şekilde modlanıyor mudur diye düşünmüştüm.

Bozulmalar var evet.

Aynı Durum işte DLSS 3 geldiği zaman NVIDIA tarafında da vardı. Hatta elektrik telleri pırpır yapıyordu. Size dediğim DLAA ve düzeltme ile düzeldi.

Bunlar yükseltme teknolojisi. Böyle ayrıntılı bakacak olursak NVIDIA tarafında da çok şey bulmamız mümkün.

Avatar fsr3 upscaling konusunda iyi olduğunu duymuştum. Sizin gibi düşünüyorum hocam.

İleride FSR olmayan veya FSR 1 oyunlara da gelir diye düşünüyorum.

Avatar FSR3 upscaling konusunda iyi olduğunu duymuştum. Sizin gibi düşünüyorum hocam.

Evet. Çoğu yer öyle diyor. Oyuna bizzat entegre mod halini tutmuyor maalesef.

@Hadixcanim DSogaming de avatara göre konuşmuştu zaten. Ancak bende mi var bu ben TLOU da FSR kapalı iken De bir bulanıklık var. Neden kaynaklı bilmiyorum.

@Hadixcanim DSogaming de avatara göre konuşmuştu zaten. Ancak bende mi var bu ben TLOU da FSR kapalı iken De bir bulanıklık var. Neden kaynaklı bilmiyorum.

TAA'dan dolayı hiç sevmediğim bir kenar yumuşatma yöntemi. RDR2 çıktığında tüm oyunu bulanık bitirmek zorunda kalmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…