Orcun59 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar yakın zamanda RX 7800XT almayı düşünüyorum FSR 3 teknolojisi çıktı mı çıktıysa tüm oyunlarda var mı? Şu video çok aklımı çeldi DLSS teknolojisi için 4070 alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar yakın zamanda RX 7800XT almayı düşünüyorum FSR 3 teknolojisi çıktı mı çıktıysa tüm oyunlarda var mı? Şu video çok aklımı çeldi DLSS teknolojisi için 4070 alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #2 Orcun59 dedi: Arkadaşlar yakın zamanda RX 7800XT almayı düşünüyorum FSR 3 teknolojisi çıktı mı çıktıysa tüm oyunlarda var mı? Şu video çok aklımı çeldi DLSS teknolojisi için 4070 alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FSR 3.1 çıktı evet https://community.amd.com/t5/gaming...sr-3-available-and-upcoming-in-60/ba-p/692000 çoğu oyunda kullanılır diye düşünüyorum YouTube'dan vs testlerine incelemelerine vs ulaşabilirsiniz.
Orcun59 dedi: Arkadaşlar yakın zamanda RX 7800XT almayı düşünüyorum FSR 3 teknolojisi çıktı mı çıktıysa tüm oyunlarda var mı? Şu video çok aklımı çeldi DLSS teknolojisi için 4070 alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FSR 3.1 çıktı evet https://community.amd.com/t5/gaming...sr-3-available-and-upcoming-in-60/ba-p/692000 çoğu oyunda kullanılır diye düşünüyorum YouTube'dan vs testlerine incelemelerine vs ulaşabilirsiniz.