F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.616 Makaleler 21 Çözümler 97 1 Ocak 2024 #11 görkemyy dedi: Bence resmi olarak gelince kullanmak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Resmi olarak geleceği yok AMD oyuncuların üzerine attı alın siz yapın diye.
görkemyy dedi: Bence resmi olarak gelince kullanmak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Resmi olarak geleceği yok AMD oyuncuların üzerine attı alın siz yapın diye.
ay1kan Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #12 The Prodigy dedi: Açabilirsin. Bugün ımmortals of Aveum'un demosunda test ettim, sonuçlar profilimde var. Ama pek düzgün çalışmıyor bu oyunda. Genişletmek için tıkla... Anladım Dying Light'ya da Last of Us veyahatta Spider-Man Remastered destekliyor mu acaba?
The Prodigy dedi: Açabilirsin. Bugün ımmortals of Aveum'un demosunda test ettim, sonuçlar profilimde var. Ama pek düzgün çalışmıyor bu oyunda. Genişletmek için tıkla... Anladım Dying Light'ya da Last of Us veyahatta Spider-Man Remastered destekliyor mu acaba?
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.757 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 1 Ocak 2024 #13 ay1kan dedi: Anladım Dying Light'ya da Last of Us veyahatta Spider-Man Remastered destekliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Yoktur onlarda. Ancak modlar ile açarsın.
ay1kan dedi: Anladım Dying Light'ya da Last of Us veyahatta Spider-Man Remastered destekliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Yoktur onlarda. Ancak modlar ile açarsın.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.441 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2024 #14 ay1kan dedi: Frame Generation ve FSR 3 desteği bu ekran kartında var mı? Varsa nasıl açabilirim ve hangi oyunlarda kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı karta sahibim. Evet, FSR 3 + FG destekliyor fakat oyununda desteklemesi şart. Forspoken'da açmıştım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ay1kan dedi: Frame Generation ve FSR 3 desteği bu ekran kartında var mı? Varsa nasıl açabilirim ve hangi oyunlarda kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı karta sahibim. Evet, FSR 3 + FG destekliyor fakat oyununda desteklemesi şart. Forspoken'da açmıştım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ay1kan Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #15 The Prodigy dedi: Yoktur onlarda. Ancak modlar ile açarsın. Genişletmek için tıkla... Anladım nereden bulabilirim öyle modları.
The Prodigy dedi: Yoktur onlarda. Ancak modlar ile açarsın. Genişletmek için tıkla... Anladım nereden bulabilirim öyle modları.