Hidden AI Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 88 4 Şubat 2024 #1 Gotham knights oynuyorum ki bunu Hogwarts Legacy'de de fark etmiştim. FSR'ı açıp kapıyorum hiçbir FPS farkı yok. Neden acaba? Not: Oyun Game Pass sürü müdür? Ama oyunla alakası yok bunun.
Gotham knights oynuyorum ki bunu Hogwarts Legacy'de de fark etmiştim. FSR'ı açıp kapıyorum hiçbir FPS farkı yok. Neden acaba? Not: Oyun Game Pass sürü müdür? Ama oyunla alakası yok bunun.
Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.884 Çözümler 6 4 Şubat 2024 #2 Hidden AI dedi: Gotham knights oynuyorum ki bunu Hogwarts Legacy'de de fark etmiştim. FSR'ı açıp kapıyorum hiçbir FPS farkı yok. Neden acaba? Not: Oyun Game Pass sürü müdür? Ama oyunla alakası yok bunun. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir ? Açtığınız ayar hangisi ss atabilir misiniz?
Hidden AI dedi: Gotham knights oynuyorum ki bunu Hogwarts Legacy'de de fark etmiştim. FSR'ı açıp kapıyorum hiçbir FPS farkı yok. Neden acaba? Not: Oyun Game Pass sürü müdür? Ama oyunla alakası yok bunun. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir ? Açtığınız ayar hangisi ss atabilir misiniz?
Hidden AI Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 88 5 Şubat 2024 #3 Truvalıadam dedi: Ekran kartınız nedir ? Açtığınız ayar hangisi ss atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rx 6800 kullanıyorum. SS atılacak ayar bildiğiniz oyunlardaki upscale method ayarı. Güncelleme: Cyberpunk ile de test ettim. Fsr'ı açsam da açmasam da benchmark testinde aynı skoru aldım. Yok mu bunun çözümü?
Truvalıadam dedi: Ekran kartınız nedir ? Açtığınız ayar hangisi ss atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rx 6800 kullanıyorum. SS atılacak ayar bildiğiniz oyunlardaki upscale method ayarı. Güncelleme: Cyberpunk ile de test ettim. Fsr'ı açsam da açmasam da benchmark testinde aynı skoru aldım. Yok mu bunun çözümü?