FSR NVIDIA kartta tam performans verir mi?

Hocam DLSS 3.0 kadar güzel gözüküceğini sanmıyorum ama DLSS 2.0'ı geçer herhalde bir zahmet.

DLSS kısmını tüm RTX kullanıcıları aynı kullanıyor yani görüntü kalitemizde bir fark yok, FG ayrı bir teknoloji. FSR ise görüntü kalitesinde donanım desteğine geçmedikçe bu seviyeye ulaşamayacaktır. Onu da yalnızca RX 7000 başarabilir AI çekirdekleri sayesinde. Bu da AMD sürücüsü üzerinden çalışacağı için NVIDIA kanadı yine klasik FSR kalitesini görebilecektir.

Yalnız RTX 3000 kullanıcıları DLSS + AMD FG yapabilirler diye düşünüyorum çünkü RTX 4000 kullanıcıları FSR + NVIDIA FG yapabiliyorlar isterlerse. Bağımsız teknolojiler.

Fg ne oluyor hocam.

Fg ne oluyor hocam.

Frame Generation. Şu anda DLSS 3.0 ve FSR 3.0 derken odaklandığımız teknoloji ama aslında birbirlerine bağlı değiller.

Ben şu anda 4060 Ti ile Frame Generation'ı DLSS kapalı da kullanabiliyorum, FSR ile de kullanabiliyorum. DLSS 3.0 destekli bir oyun oynarsan menüde görürsün kendisi ayrı bir sekmede duruyor. AMD için de aynı olacaktır.

Yani sonuç olarak FSR 3.0 sizce DLSS 2'den iyi olur mu 3060 Ti kullanıcısı için.

Yani sonuç olarak FSR 3.0 sizce DLSS 2'den iyi olur mu 3060 Ti kullanıcısı için.

Çıkmadan bir şey söylemek zor, çünkü AMD tamamen "tahmini" görseller ve videolar üzerinden tanıtım yaptı. Frame Generation hala yapım aşamasında, 1 ay sonra gelecek teknolojiler şu anda NVIDIA'da da olan şeyler ve daha iyi olmayacak, yakın olacak.

Burada RTX 2000 ve 3000 serisi kullanıcıları en çok ilgilendiren nokta 2024 yılında çıkacak Frame Generation eklentisi. Bu da eğer bağımsız olur ve DLSS ile beraber kullanım şansı elde edilirse görüntü kaliteni koruyup şu andakinden daha iyi performans alırsın evet.

FSR 3.0, DLSS 2.0'dan daha mı iyi olacak henüz bilinmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…