FSR ve NIS açma

Sırf bunun için pc ye format attım yine düzelmedi. Pc nin kendi ekranına intelden görüntü gittiği için çalışmıyormuş harici bağlıyıp düzeliyor diye çok yerde gördüm yabancı sitelerde filan. Buna bağlıyorum harici de intelden çalışıyor sanırım iki çıkışta intele bağlanmış ondan olmuyor fakat şöyle bir durumda var diğer bir cihazımızda da hd graphic 530 var onda bu ayarlar çıkıyor yani intelde destekliyor. O sitelerde intel desteklemediği için olmadığını okudum fakat 2.0 sürümü intellerde de çalışıyor ama bu casper 920mx li cihazda gözükmüyor.

Merakımdan oyunu intelle çalışacak şekilde ayarladım ve oyun ayarlarına FidelityFX Süper Çözünürlük 1.0 ve 2.0 ayarları geldi yaptım çalışıyor fakat bu seferde ram yetersizliğinden 8gb ramın tamamı doldu drop girmeye başladı tekrar nvidia ya çektim ayarları. 2 ekran kartınında desteklediğinden emin oldum artık. Bunu açmanın bir yolu olmalı çünkü görüntüyü oluşturan kartta destekliyor monitöre veren kartta destekliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…